Miten kehität yhteisöllisyyttä ja työntekijäkokemusta

aivotutkijan opein, yhteisöllisyyskeskeisesti ja musiikin avulla. Tutkimustietoa ja käytännön kokemuksia.

aamiaistilaisuus 31.10.

Miten rakennetaan ja kehitetään yhteisöllisyyttä työpaikalla? Mitkä tekijät vaikuttavat positiivisesti työntekijäkokemukseen? Entä miten musiikki liittyy tähän? 

Tule keskustelemaan aiheesta ja kuuntelemaan aivotutkija Minna Huotilaisen ajatuksia siitä, miten aivot saadaan kestävästi tehokäyttöön ja minkälainen merkitys musiikilla tässä on. Oman näkökulmansa aiheeseen antaa myös Elisa Oy:n HRD-manageri Piia Säylä, jolla on paljon käytännönkokemusta ja vinkkejä yhteisöllisyyden ja työntekijäkokemuksen kehittämisestä. Mukana keskustelussa on myös Musiikkilupien Harri Kaasinen, joka avaa taustamusiikinkäytön merkitystä yhtiön ja HR:n tavoitteiden tukemisessa. 

Keskustelua vetää radiosta ja televisiosta tuttu Maria Veitola ja tilaisuus järjestetään Sofia Future Farmin Klubihuoneella, jossa aloitamme torstaiaamun maittavalla aamiaisella. 

Tilaisuus sekä aamiainen ovat maksuttomia. Ilmoittauduthan pikaisesti mukaan, sillä paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti. 

Aika: 31.10. klo. 8.30-10.30
Paikka: Sofia Future Farm, Klubihuone, Sofiankatu 4C
Ilmoittautumiset:  24.10.19 mennessä


Ohjelma

8.30    Aamiaistarjoilu Sofia Future Farmin Klubihuoneessa

9.00    Paneelikeskustelu Maria Veitolan johdolla aiheesta yhteisöllisyys ja työntekijäkokemus

10.00  Kysymyksiä, keskustelua ja verkostoitumista

10.30  Tilaisuus päättyy


Mukana keskustelemassa

Juontaja Maria Veitola

Maria Veitola, Juontaja ja toimittaja

Keskustelun vetäjänä toimii radiosta ja televisiosta tuttu Maria Veitola, joka on nykyisin tunnettu myös kirjailijana.

Aivotutkija Minna Huotilainen

Minna Huotilainen, Kasvatustieteen professori Helsingin yliopistossa

Aivotutkija Minna Huotilainen on tutkinut muun muassa musiikin kuuntelemisen vaikutuksia oppimiseen sekä musiikin harrastamisen hyötyjä aivoille ja hän on innostunut selvittämään musiikin ja aivojen välistä mystistä yhteyttä.

Piia Säylä, Elisa Oy:n HRD-manageri

Piia Säylän päävastuualueina ovat oppimiskulttuurin ja työympäristöjen kehittäminen Elisalla. Molemmat osa-alueet rakentavat vahvasti työntekijäkokemusta ja yhteisöllisyyttä. Näistä teemoista Piialla on pitkä kokemus kehittämistehtävistä myös useissa muissa organisaatioissa.

Harri Kaasinen, GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtaja

Harri Kaasinen on ollut keskeisessä roolissa uudistamassa musiikin käyttöä liiketoiminnassa. Kaasinen yhdistää käytännönläheisesti yrityksen halutun mielikuvan, taustamusiikin ja sen tunnevaikutukset myynnin kasvuun sekä yhtiön tavoitteiden tukemiseen.