HAEMME ALUEVASTAAVAA TAMPEREEN ALUEELTA

Tehtävänäsi on vastata musiikin käyttölupien myynnistä ja tekijänoikeustietouden kasvattamisesta sekä Gramexin, Teoston ja Musiikkilupien tunnettuuden lisäämisestä toiminta-alueellasi (Tampereen talousalue, Pohjanmaa ja Varsinais-Suomi). Myöhemmin vastaat myös asiakkuuksien kehittämisestä.

Sinulla on aiempaa näyttöä menestyksekkäästä B2B -myynnistä, alueen tuntemusta sekä kyky omaksua ja edelleen kehittää myynnin prosesseja. Olet tuloshakuinen ja sinulla on hyvät neuvottelu-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Omaat asiakaslähtöisen asenteen. Hallitset tietotekniset perusohjelmat sekä kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, riittävä ruotsin- ja englanninkielen taito on tässä tehtävässä edellytys.

Olet joukkuepelaaja, joka työskentelee itsenäisesti, osana valtakunnallista tiimiämme. Toimialueesi on pääosin Tampereella ja sen lähialueilla, missä liikut tapaamisiin omalla autolla.

Tarjoamme Sinulle virikkeisen työn mielenkiintoisessa musiikin tekijänoikeusmaailmassa. Lisäksi saat kilpailukykyisen palkan ja tulokselliseen myyntiin kannustavan työilmapiirin.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset viimeistään 26.4.2018 mennessä: Virva Suikkanen, virva.suikkanen@musiikkiluvat.fi.

Gramexin tanssilava-asiakkaiden raportointi siirtyy Musiikkilupien verkkopalveluun

23.3.2018
Gramexin tanssilavasopimukset siirtyvät Musiikkiluville maaliskuussa.
Lähetämme asiakkaille sopimusvahvistuksen sähköpostilla tai postitse. Jatkossa tanssilavat ilmoittavat tanssinsa musiikkiluvat.fi -verkkopalvelussa. Laskutus tapahtuu ilmoitusten mukaan.
Tanssilavan yhteyshenkilö pääsee kirjautumaan verkkopalveluun hänen sähköpostiinsa lähetettävällä erillisellä linkillä.

Vain niiden tanssien tiedot ilmoitetaan, joissa on käytetty Gramexin alaista äänitemusiikkia.
Jos tanssilavanne yhteyshenkilö on vaihtunut, pyydämme teitä ilmoittamaan muuttuneet tiedot asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi.


Gramexin teatteriasiakkaiden raportointi siirtyi Musiikkilupien verkkopalveluun

21.3.2018
Gramexin ammatti- ja harrastajateattereiden taustamusiikkisopimukset siirtyivät Musiikkiluville maaliskuussa.
Lähetimme asiakkaille sopimusvahvistuksen sähköpostilla tai postitse. Jatkossa teatterit ilmoittavat teatteriesitykset produktioittain vähintään kerran vuodessa musiikkiluvat.fi -verkkopalvelussa. Laskutus tapahtuu ilmoitusten mukaan.
Teatterin yhteyshenkilö pääsee kirjautumaan verkkopalveluun hänen sähköpostiinsa lähetettävällä erillisellä linkillä.

Vain niiden teatteriesitysten tiedot ilmoitetaan, joissa on käytetty Gramexin alaista äänitemusiikkia.
Jos teatterinne yhteyshenkilö on vaihtunut, pyydämme teitä ilmoittamaan muuttuneet tiedot asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi.

Harrastajateattereille tarkoitettu tuote yksinkertaistuu
Uudistettu lupa kattaa nyt myös ns. lämpiömusiikin käytön sekä esityksen yhteydessä tarvittavat tallenteet.
Jatkossa korvaus määräytyy kaikkien kalenterivuoden esityskertojen mukaan, joissa on käytetty suojattua äänitemusiikkia.


Harri Kaasinen GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtajaksi

19.1.2018

Harri Kaasinen on nimitetty GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtajaksi. Kaasinen toimi aiemmin yrityksen liiketoimintajohtajana.

”Tulin taloon alun perin määräaikaista projektia varten. Samassa hengessä sovimme hallituksen kanssa toimitusjohtajuudestakin määräajaksi, kesään 2019 saakka,” sanoo Kaasinen. ”Sitten molemmat osapuolet katsovat asiaa uudelleen.”

Myös toimitusjohtajan tehtävän Kaasinen näkee kehitysprojektina. ”Tärkein kehittämisen painopiste on GT Musiikkiluvat Oy:n myynnin ja markkinoinnin toimintamallien kehittäminen digitaalisemmiksi ja tehokkaammiksi.”

Kaasinen kertoo, että GT Musiikkiluvissa on vahvaa osaamista. ”Töitä on paljon edessä. Meillä on kyky ja halu vastata markkinoiden nykyaikaisiin vaatimuksiin. Viemme yhdessä rakennetun modernin palvelumallin käytäntöön, musiikkiluvan ostajien eduksi.”

”Oikein valitusta taustamusiikista on kaikille asiakaspalveluyrityksille tavattomasti hyötyä. Meidän tehtävänämme on levittää tätä positiivista faktaa myönteisesti ja tehokkaasti, ja tehdä aidon taustamusiikin käyttö helpoksi ja houkuttelevaksi. Olen tästä tehtävästä erittäin innostunut”, jatkaa Kaasinen.

Musiikkiluvat.fi hoitaa Gramexin ja Teoston puolesta taustamusiikkilupien myyntiä, markkinointia, laskutusta ja asiakaspalvelua. www.musiikkiluvat.fi on verkkopalvelu, josta saa taustamusiikin soittamiseen tarvittavat luvat nopeasti.

Lisätietoja:
GT Musiikkiluvat Oy:n hallituksen puheenjohtaja: Ilmo Laevuo, ilmo.laevuo@gramex.fi
Harri Kaasinen, harri.kaasinen@musiikkiluvat.fi +358400252550


Gramexin harrastajateatterisopimukset siirtyvät GT Musiikkiluvat Oy:n hoidettavaksi

16.1.2018
Gramexin ja Teoston perustama GT Musiikkiluvat Oy, Musiikkiluvat hoitaa musiikin käyttölupa-asioita monikanavaisesti ja asiakaslähtöisesti verkkopalvelun, asiakaspalvelun ja aluevastaavien kautta. Harrastajateattereiden taustamusiikkilupatuotteiden sopimukset siirtyvät Gramexilta Musiikkiluville tammikuun lopussa. Tämä tulee harrastajateattereille näkymään niin, että Musiikkiluvat lähettää ensiksi oman sopimusvahvistuksensa yrityksille, jonka jälkeen harrastajateatterit raportoivat produktioissa käytetyn suojatun musiikin Musiikkilupien helpossa verkkopalvelussa. Ilmoituksista muodostetaan laskut ja näin teatterit voivat itse päättää raportoinnin ja laskutuksen ajankohdan.

Gramexin harrastajateattereille tarkoitettu tuote yksinkertaistuu

Uudistettu lupa kattaa nyt myös ns. lämpiömusiikin käytön sekä esityksen yhteydessä tarvittavat tallenteet. Jatkossa korvaus määräytyy kaikkien kalenterivuoden aikana esitettyjen produktioiden esityskertojen mukaan, joissa on käytetty suojattua musiikkia. Gramex tulee jatkossakin määrittelemään lupatuotteidensa hinnat itse. Sopimushinnat perustuvat Gramexin hinnastoihin ja ne ovat luettavissa Musiikkilupien hinnasto-sivulta.

Verkkopalvelun käyttäjätunnuksina tullaan käyttämään sähköpostiosoitteita, joten varmistathan, että Musiikkiluvilla on ajan tasalla olevat yhteystiedot

Sopimusvahvistuksen asiakastiedot ovat siirtyneet Gramexilta ja tiedot pyydetään tarkistamaan huolellisesti. Sopimusvahvistuksesta löytyvät mm. asiakastiedot, voimassa oleva lupa, yhteyshenkilöt sekä uudet sopimusehdot. Verkkopalvelun käyttäjätunnuksina tullaan käyttämään olemassa olevia sähköpostiosoitteita. Kirjautuminen tapahtuu sopimusvahvistuksesta löytyvällä rekisteröintikoodilla tai sähköpostiin tulleen linkin kautta. Jos teatterin yhteyshenkilö on vaihtunut voi muuttuneet tiedot lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi.

Kirjautumalla Musiikkilupien verkkopalveluun yhteyshenkilö voi samalla osallistua arvontaan, jossa voi voittaa iPhone X -puhelimen.


Käytä sähköistä laskua

10.1.2018

Tarjoamme asiakkaillemme paperilaskun vaihtoehdoksi sähköistä laskutustapaa. Paperilaskun voi korvata verkko- tai sähköpostilaskulla. Verkko- ja sähköpostilasku on maksuton. Paperilaskuista veloitamme jatkossa 5 €/lasku (sis. alv. 24%).

Jos asiakkaana haluat sähköisen laskun, päivitä verkkolaskuosoite tai sähköpostilaskutusosoite ensisijaisesti verkkopalvelussamme osoitteessa www.musiikkiluvat.fi tai sähköpostilla asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi 19.1.2017 mennessä.

Verkkopalveluun voit kirjautua sähköpostiisi jo aiemmin saamillasi tunnuksilla tai sopimusvahvistukseltasi löytyvällä koodilla. Muussa tapauksessa saatte laskunne paperilaskuna jatkossakin. Lisätietoja saatte asiakaspalvelustamme tai omasta pankistanne.

Laskutusaikataulu 2018


GRAMEXIN EDUSTAMAN MUSIIKIN MÄÄRÄ ON KASVANUT

26.10.2017
Keväällä 2015 voimaan astuneen lainmuutoksen seurauksena Gramexin edustaman musiikin määrä kasvoi. Muutoksen seurauksena eurooppalaisten äänitteiden tekijöiden Euroopan ulkopuolella tallentamat äänitteet tulivat Gramexin edustuksen piiriin. Aikaisemmin englantilaisen tuottajan USA:ssa tallentamista ääniteistä ei korvauksia tarvinnut suorittaa esimerkiksi radiosoitoissa. Lainmuutos koskee ainoastaan julkista esittämistä eri yhteyksissä kuten mm. taustamusiikkia asiakastiloissa, ravintoloissa, kampaamoissa, liikuntapaikoissa, liikennevälineissä jne.

Gramex on neuvotellut taustamusiikkiasiakkaita edustavien toimialajärjestöjen kanssa korvausten tarkistamisesta vuosina 2018 ja 2019. Muutoksen seurauksena julkisen esittämisen korvauksia tarkistetaan vuonna 2018 + 2,3 % ja vuonna 2019 + 2,0 %. Tämän lisäksi vuoden 2018 korvauksissa huomioidaan ansiotasoissa ja elinkustannuksissa tapahtunut kehitys + 0,3 %. Korvausten tarkistus koskee kaikkia Gramexin julkisen esittämisen asiakkaita ja toimialoja.


Hallitse musiikinkäyttölupiasi kätevästi verkkopalvelussamme

Musiikkiluvat.fi on verkkopalvelu, josta saat tarvitsemasi taustamusiikkiluvat helposti. Kerran luvan hankittuasi voit melkeinpä unohtaa koko jutun, ellei laskutusperusteissasi tai -tiedoissasi tapahdu muutoksia. Voit valita laskutusrytmin itse ja maksat kaikista tarvitsemistasi luvista vain yhdellä laskulla.
Palvelun kautta saat yhteyden myös ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua mieluusti.

Verkkopalvelussamme voit:

  • ostaa musiikin käyttöluvan
  • hankkia luvan musiikin tallentamiseen ja nettibiisien käyttöön
  • tarkistaa lupatuotteiden hinnat
  • ottaa meihin yhteyttä ja antaa palautetta

Kirjautumalla saat täyden hyödyn verkkopalvelusta, voit:

  • tarkastella olemassa olevia lupiasi
  • päivittää laskutus- ja asiakastietojasi
  • lopettaa musiikinkäyttölupasi

    Osta lupasi täältä.


KIRJAUTUMALLA VERKKOPALVELUUMME OSALLISTUT SAMALLA IPHONE X -PUHELIMEN ARVONTAAN!

Arvomme vuonna 2018 joka kolmas kuukausi verkkopalveluumme (www.musiikkiluvat.fi) kirjautuneiden asiak-kaidemme kesken yhden iPhone X-puhelimen (arvo n. 1000 €). Arvontakuukauden 15. päivään mennessä tehdyt kirjautumiset osallistuvat arvontaan. Tämän päivän jälkeen tulevat kirjautumiset siirtyvät seuraa-vaan arvontakertaan.

Vuoden 2018 voittajat (arvonta joka kolmas kuukausi):

tammi-maaliskuu: Nimi, Paikkakunta
huhti-kesäkuu:
heinä-syykuu:
loka-joulukuu:


Arvonnan säännöt 1.1.2018
1. Arvonnan järjestää GT Musiikkiluvat Oy.
2. Kaikilla GT Musiikkiluvat Oy:n asiakkailla on mahdollisuus osallistua arvontaan kirjautumalla Musiikkiluvat.fi verkkopalveluun verkkosivulla osoitteessa www.musiikkiluvat.fi
3. Kaikkien Musiikkiluvat.fi verkkopalveluun 1.1.-31.12.2018 kirjautuneiden kesken arvotaan joka kolmas kuukausi 1 kpl iPhone X-puhelimia. GT Musiikkiluvat Oy varaa oikeuden sääntöjen muuttamiseen sekä arvonnan keskeyttämiseen.
4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään kuuden viikon kuluttua arvonnasta. Voittajien nimet voidaan myös julkaista GT Musiikkiluvat Oy:n nettisivuilla.
5. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
6. Osallistujien nimiä ja osoitteita voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin.
7. GT Musiikkiluvat Oy:n oma henkilöstö ei voi osallistua arvontoihin.

GT Musiikkiluvat Oy:n verkkopalvelun käyttöehdot ja rekisteriseloste


Vuoden 2017 arvonnat

Vuonna 2017 arvoimme kolme iPad Pro-tablettia verkkopalveluumme kirjautuneiden asiakkaiden kesken.

tammi-huhtikuu: Carina Sontag, Tammisaari Lue lisää Facebookista
touko-elokuu: Jutta Suutari-Hoikkala, Porvoo Lue lisää Facebookista
syys-joulukuu: Leila Puumalainen, Kemi Lue lisää Facebookista

Kuvassa kolmannen IPadin voittanut Leila Puumalainen, Ekohoitola Adeliasta Kemistä. Onnea Leila!


Teoston asiakaspalvelu palvelee sinua jatkossakin kaikissa tapahtumien musiikinkäyttölupiin ja laskutukseen (tanssit, keikat, konsertit, festivaalit, karaoke jne.) sekä muun muassa musiikin nettikäyttöön liittyvissä asioissa.

Lisätietoa asiakaspalvelustamme
p. 030 6705 030*
asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi

Puhelinoperaattori laskuttaa soitosta (hinnat sis. alv), soittaminen kotimaan kiinteän verkon liittymistä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, mobiililiittymistä 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min