Haemme nyt myynnin tueksi musiikin merkityksen sisäistänyttä Digimarkkinoijaa

GT Musiikkiluvat hakee joukkoonsa digimarkkinoijaa ideoimaan ja tuottamaan musiikin käyttöön ja sen etuihin liittyviä markkinointimateriaaleja, -kampanjoita sekä tapahtumia b2b maailmassa.

Viihdyt kuin kala vedessä sosiaalisen median, verkkoviestinnän ja muun digitaalisen markkinoinnin parissa. Hallitset monipuolisesti erilaiset kanavat, ansaitun ja maksetun mainonnan sekä hakukoneoptimoinnin. Ymmärrät markkinointiautomaation moninaiset mahdollisuudet - ja myös haasteet. Tunnet eri kanavien mainostamisen formaatit teknisesti ja osaat operoida niitä myös käytännössä. Olet sisäistänyt sisältömarkkinoinnin periaatteet sekä käyttäjänä että mainostajana. Osaat myös vähintään perusasiat analysoinnista esim. Google Analyticsin kautta.

Digimarkkinoijana pääset omalta osaltasi toteuttamaan strategiaamme digitaalisesta musiikkilupapalvelusta ja teet tämän osalta tiivistä yhteistyötä yhtiön johdon kanssa. Päivittäisen tekemisen rinnalla osallistut aktiivisesti markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluprosesseihin. Työssäsi pidät itsesi aktiivisesti ajan tasalla paitsi myynnin ja markkinoinnin trendeistä myös uuden teknologian, järjestelmien sekä applikaatioiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Henkilönä olet tekijätyyppiä, toimeen tarttuva. Haluat kantaa kortesi kekoon Musiikkilupien liiketoiminnan edistämiseksi ja tehdä töitä monipuolisesti. Hyvän asenteen lisäksi sinulla on jo aiempaa kokemusta markkinoinnin tai myynnin tuen tehtävistä, käytännön työskentelystä/toiminnasta sosiaalisen median ja verkkosivujen parissa. Omaat visuaalista silmää, osaat tuottaa virheetöntä tekstiä suomeksi ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Salesforce järjestelmän käyttökokemus luetaan eduksi.

Kuulostaako hyvältä? Laita siinä tapauksessa CV:si meille jo tänään, tai viimeistään 20.8. mennessä osoitteeseen virva.suikkanen@musiikkiluvat.fi . Lisätietoa saat myös soittamalla p. 050 368 8757.


8 TAPAA, JOILLA MUSIIKKI VAIKUTTAA MEIHIN -TAUSTAMUSIIKILLA ON MERKITYSTÄ

Taustamusiikilla on myös keskeinen merkitys miellyttävän äänimaailman luomisessa. Sekä asiakkaat että työntekijä reagoivat tahtomattaankin erilaisiin ympäristön ääniin. Ne voivat ärsyttää, hermostuttaa tai häiritä keskittymistä. Musiikin avulla voi häivyttää niitä ääniä, joita emme kontrolloi. Musiikki on siis erinomainen tapa ottaa tila haltuun. Lue lisää KUULOKANAVALTAMME.


Neljännesvuosilaskutus lähestyy, muista päivittää maksuperusteesi verkkopalvelussa

16.5.2018
Käy päivittämässä maksuperusteesi viimeistään 31.5. Musiikkilupien verkkopalvelussa.

Kuluvaan laskutuskauteen voit vaikuttaa, niin kauan kunnes se laskutetaan. Laskun muodostumisen jälkeen tekemäsi muutokset astuvat voimaan seuraavan laskutuskauden alusta.

Autamme mielellämme kaikissa taustamusiikin käyttölupiin liittyvissä kysymyksissä:
p. 030 6705 030* tai asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi
Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 10-14


Markkinointi & Mainonta -lehdessä blogi taustamusiikin vaikutuksista asiakkaan käyttäytymiseen

15.5.2018
Kun liiketilassa soi huolellisesti valikoitu taustamusiikki, myynti kasvaa. Asiakkaat viihtyvät pitempään, käyttävät enemmän rahaa ja suosittelevat liikettä muillekin.
Lue lisää


Gramexin tanssilava-asiakkaiden raportointi siirtyi Musiikkilupien verkkopalveluun

23.3.2018
Gramexin tanssilavasopimukset siirtyi Musiikkiluville maaliskuussa.
Lähetimme asiakkaille sopimusvahvistuksen sähköpostilla tai postitse. Jatkossa tanssilavat ilmoittavat tanssinsa musiikkiluvat.fi -verkkopalvelussa. Laskutus tapahtuu ilmoitusten mukaan.
Tanssilavan yhteyshenkilö pääsee kirjautumaan verkkopalveluun hänen sähköpostiinsa lähetettävällä erillisellä linkillä.

Vain niiden tanssien tiedot ilmoitetaan, joissa on käytetty Gramexin alaista äänitemusiikkia.
Jos tanssilavanne yhteyshenkilö on vaihtunut, pyydämme teitä ilmoittamaan muuttuneet tiedot asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi.


Gramexin teatteriasiakkaiden raportointi siirtyi Musiikkilupien verkkopalveluun

21.3.2018
Gramexin ammatti- ja harrastajateattereiden taustamusiikkisopimukset siirtyi Musiikkiluville maaliskuussa.
Lähetimme asiakkaille sopimusvahvistuksen sähköpostilla tai postitse. Jatkossa teatterit ilmoittavat teatteriesitykset produktioittain vähintään kerran vuodessa musiikkiluvat.fi -verkkopalvelussa. Laskutus tapahtuu ilmoitusten mukaan.
Teatterin yhteyshenkilö pääsee kirjautumaan verkkopalveluun hänen sähköpostiinsa lähetettävällä erillisellä linkillä.

Vain niiden teatteriesitysten tiedot ilmoitetaan, joissa on käytetty Gramexin alaista äänitemusiikkia.
Jos teatterinne yhteyshenkilö on vaihtunut, pyydämme teitä ilmoittamaan muuttuneet tiedot asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi.

Harrastajateattereille tarkoitettu tuote yksinkertaistui
Uudistettu lupa kattaa nyt myös ns. lämpiömusiikin käytön sekä esityksen yhteydessä tarvittavat tallenteet.
Jatkossa korvaus määräytyy kaikkien kalenterivuoden esityskertojen mukaan, joissa on käytetty suojattua äänitemusiikkia.


Harri Kaasinen GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtajaksi

19.1.2018

Harri Kaasinen on nimitetty GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtajaksi. Kaasinen toimi aiemmin yrityksen liiketoimintajohtajana.

”Tulin taloon alun perin määräaikaista projektia varten. Samassa hengessä sovimme hallituksen kanssa toimitusjohtajuudestakin määräajaksi, kesään 2019 saakka,” sanoo Kaasinen. ”Sitten molemmat osapuolet katsovat asiaa uudelleen.”

Myös toimitusjohtajan tehtävän Kaasinen näkee kehitysprojektina. ”Tärkein kehittämisen painopiste on GT Musiikkiluvat Oy:n myynnin ja markkinoinnin toimintamallien kehittäminen digitaalisemmiksi ja tehokkaammiksi.”

Kaasinen kertoo, että GT Musiikkiluvissa on vahvaa osaamista. ”Töitä on paljon edessä. Meillä on kyky ja halu vastata markkinoiden nykyaikaisiin vaatimuksiin. Viemme yhdessä rakennetun modernin palvelumallin käytäntöön, musiikkiluvan ostajien eduksi.”

”Oikein valitusta taustamusiikista on kaikille asiakaspalveluyrityksille tavattomasti hyötyä. Meidän tehtävänämme on levittää tätä positiivista faktaa myönteisesti ja tehokkaasti, ja tehdä aidon taustamusiikin käyttö helpoksi ja houkuttelevaksi. Olen tästä tehtävästä erittäin innostunut”, jatkaa Kaasinen.

Musiikkiluvat.fi hoitaa Gramexin ja Teoston puolesta taustamusiikkilupien myyntiä, markkinointia, laskutusta ja asiakaspalvelua. www.musiikkiluvat.fi on verkkopalvelu, josta saa taustamusiikin soittamiseen tarvittavat luvat nopeasti.

Lisätietoja:
GT Musiikkiluvat Oy:n hallituksen puheenjohtaja: Ilmo Laevuo, ilmo.laevuo@gramex.fi
Harri Kaasinen, harri.kaasinen@musiikkiluvat.fi +358400252550


Käytä sähköistä laskua

10.1.2018

Tarjoamme asiakkaillemme paperilaskun vaihtoehdoksi sähköistä laskutustapaa. Paperilaskun voi korvata verkko- tai sähköpostilaskulla. Verkko- ja sähköpostilasku on maksuton. Paperilaskuista veloitamme jatkossa 5 €/lasku (sis. alv. 24%).

Jos asiakkaana haluat sähköisen laskun, päivitä verkkolaskuosoite tai sähköpostilaskutusosoite ensisijaisesti verkkopalvelussamme osoitteessa www.musiikkiluvat.fi tai sähköpostilla asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi 19.1.2017 mennessä.

Verkkopalveluun voit kirjautua sähköpostiisi jo aiemmin saamillasi tunnuksilla tai sopimusvahvistukseltasi löytyvällä koodilla. Muussa tapauksessa saatte laskunne paperilaskuna jatkossakin. Lisätietoja saatte asiakaspalvelustamme tai omasta pankistanne.

Laskutusaikataulu 2018


GRAMEXIN EDUSTAMAN MUSIIKIN MÄÄRÄ ON KASVANUT

26.10.2017
Keväällä 2015 voimaan astuneen lainmuutoksen seurauksena Gramexin edustaman musiikin määrä kasvoi. Muutoksen seurauksena eurooppalaisten äänitteiden tekijöiden Euroopan ulkopuolella tallentamat äänitteet tulivat Gramexin edustuksen piiriin. Aikaisemmin englantilaisen tuottajan USA:ssa tallentamista ääniteistä ei korvauksia tarvinnut suorittaa esimerkiksi radiosoitoissa. Lainmuutos koskee ainoastaan julkista esittämistä eri yhteyksissä kuten mm. taustamusiikkia asiakastiloissa, ravintoloissa, kampaamoissa, liikuntapaikoissa, liikennevälineissä jne.

Gramex on neuvotellut taustamusiikkiasiakkaita edustavien toimialajärjestöjen kanssa korvausten tarkistamisesta vuosina 2018 ja 2019. Muutoksen seurauksena julkisen esittämisen korvauksia tarkistetaan vuonna 2018 + 2,3 % ja vuonna 2019 + 2,0 %. Tämän lisäksi vuoden 2018 korvauksissa huomioidaan ansiotasoissa ja elinkustannuksissa tapahtunut kehitys + 0,3 %. Korvausten tarkistus koskee kaikkia Gramexin julkisen esittämisen asiakkaita ja toimialoja.


Hallitse musiikinkäyttölupiasi kätevästi verkkopalvelussamme

Musiikkiluvat.fi on verkkopalvelu, josta saat tarvitsemasi taustamusiikkiluvat helposti. Kerran luvan hankittuasi voit melkeinpä unohtaa koko jutun, ellei laskutusperusteissasi tai -tiedoissasi tapahdu muutoksia. Voit valita laskutusrytmin itse ja maksat kaikista tarvitsemistasi luvista vain yhdellä laskulla.
Palvelun kautta saat yhteyden myös ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua mieluusti.

Verkkopalvelussamme voit:

  • ostaa musiikin käyttöluvan
  • hankkia luvan musiikin tallentamiseen ja nettibiisien käyttöön
  • tarkistaa lupatuotteiden hinnat
  • ottaa meihin yhteyttä ja antaa palautetta

Kirjautumalla saat täyden hyödyn verkkopalvelusta, voit:

  • tarkastella olemassa olevia lupiasi
  • päivittää laskutus- ja asiakastietojasi
  • lopettaa musiikinkäyttölupasi

    Osta lupasi täältä.


KIRJAUTUMALLA VERKKOPALVELUUMME OSALLISTUT SAMALLA IPHONE X -PUHELIMEN ARVONTAAN!

Arvomme vuonna 2018 joka kolmas kuukausi verkkopalveluumme (www.musiikkiluvat.fi) kirjautuneiden asiak-kaidemme kesken yhden iPhone X-puhelimen (arvo n. 1000 €). Arvontakuukauden 15. päivään mennessä tehdyt kirjautumiset osallistuvat arvontaan. Tämän päivän jälkeen tulevat kirjautumiset siirtyvät seuraa-vaan arvontakertaan.

Vuoden 2018 voittajat (arvonta joka kolmas kuukausi):

tammi-maaliskuu: Nimi, Paikkakunta
huhti-kesäkuu:
heinä-syykuu:
loka-joulukuu:


Arvonnan säännöt 1.1.2018
1. Arvonnan järjestää GT Musiikkiluvat Oy.
2. Kaikilla GT Musiikkiluvat Oy:n asiakkailla on mahdollisuus osallistua arvontaan kirjautumalla Musiikkiluvat.fi verkkopalveluun verkkosivulla osoitteessa www.musiikkiluvat.fi
3. Kaikkien Musiikkiluvat.fi verkkopalveluun 1.1.-31.12.2018 kirjautuneiden kesken arvotaan joka kolmas kuukausi 1 kpl iPhone X-puhelimia. GT Musiikkiluvat Oy varaa oikeuden sääntöjen muuttamiseen sekä arvonnan keskeyttämiseen.
4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään kuuden viikon kuluttua arvonnasta. Voittajien nimet voidaan myös julkaista GT Musiikkiluvat Oy:n nettisivuilla.
5. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
6. Osallistujien nimiä ja osoitteita voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin.
7. GT Musiikkiluvat Oy:n oma henkilöstö ei voi osallistua arvontoihin.

GT Musiikkiluvat Oy:n verkkopalvelun käyttöehdot ja rekisteriseloste


Vuoden 2017 arvonnat

Vuonna 2017 arvoimme kolme iPad Pro-tablettia verkkopalveluumme kirjautuneiden asiakkaiden kesken.

tammi-huhtikuu: Carina Sontag, Tammisaari Lue lisää Facebookista
touko-elokuu: Jutta Suutari-Hoikkala, Porvoo Lue lisää Facebookista
syys-joulukuu: Leila Puumalainen, Kemi Lue lisää Facebookista

Kuvassa kolmannen IPadin voittanut Leila Puumalainen, Ekohoitola Adeliasta Kemistä. Onnea Leila!


Teoston asiakaspalvelu palvelee sinua jatkossakin kaikissa tapahtumien musiikinkäyttölupiin ja laskutukseen (tanssit, keikat, konsertit, festivaalit, karaoke jne.) sekä muun muassa musiikin nettikäyttöön liittyvissä asioissa.

Lisätietoa asiakaspalvelustamme
p. 030 6705 030*
asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi

Puhelinoperaattori laskuttaa soitosta (hinnat sis. alv), soittaminen kotimaan kiinteän verkon liittymistä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, mobiililiittymistä 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min