Tervetuloa meille, oletko se juuri sinä?

Haemme sovellus- ja ylläpitotukeen ICT taitoista henkilöä. Aiempi kokemus Salesforce, Microsoft 365, Sharepoint, Cuuma ja Netvisor järjestelmistä on hyväksi, mutta lähdemme kuitenkin liikkeelle kehityskelpoisesta tyypistä.

Motivoitunut, kyvykäs henkilö oppii nopeasti sen mitä häneltä odotetaan. Palkkaus on kokonaispalkkamall, paikka on vakituineni ja työantajan tarjoamat edut ovat kiitettävällä tasolla.

Työn aloitus tapahtuu niin pian kuin mahdollista.

Lisätietoja sähköpostilla Sami Hiltuselta

pesti


GRAMEXIN EDUSTAMAN MUSIIKIN MÄÄRÄ ON KASVANUT

26.10.2017
Keväällä 2015 voimaan astuneen lainmuutoksen seurauksena Gramexin edustaman musiikin määrä kasvoi. Muutoksen seurauksena eurooppalaisten äänitteiden tekijöiden Euroopan ulkopuolella tallentamat äänitteet tulivat Gramexin edustuksen piiriin. Aikaisemmin englantilaisen tuottajan USA:ssa tallentamista ääniteistä ei korvauksia tarvinnut suorittaa esimerkiksi radiosoitoissa. Lainmuutos koskee ainoastaan julkista esittämistä eri yhteyksissä kuten mm. taustamusiikkia asiakastiloissa, ravintoloissa, kampaamoissa, liikuntapaikoissa, liikennevälineissä jne.

Gramex on neuvotellut taustamusiikkiasiakkaita edustavien toimialajärjestöjen kanssa korvausten tarkistamisesta vuosina 2018 ja 2019. Muutoksen seurauksena julkisen esittämisen korvauksia tarkistetaan vuonna 2018 + 2,3 % ja vuonna 2019 + 2,0 %. Tämän lisäksi vuoden 2018 korvauksissa huomioidaan ansiotasoissa ja elinkustannuksissa tapahtunut kehitys + 0,3 %. Korvausten tarkistus koskee kaikkia Gramexin julkisen esittämisen asiakkaita ja toimialoja.


Hallitse musiikinkäyttölupiasi kätevästi verkkopalvelussamme

Musiikkiluvat.fi on verkkopalvelu, josta saat tarvitsemasi taustamusiikkiluvat helposti. Kerran luvan hankittuasi voit melkeinpä unohtaa koko jutun, ellei laskutusperusteissasi tai -tiedoissasi tapahdu muutoksia. Voit valita laskutusrytmin itse ja maksat kaikista tarvitsemistasi luvista vain yhdellä laskulla.
Palvelun kautta saat yhteyden myös ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka neuvoo sinua mieluusti.

Verkkopalvelussamme voit:

 • ostaa musiikin käyttöluvan
 • hankkia luvan musiikin tallentamiseen ja nettibiisien käyttöön
 • tarkistaa lupatuotteiden hinnat
 • ottaa meihin yhteyttä ja antaa palautetta

Kirjautumalla saat täyden hyödyn verkkopalvelusta, voit:

 • tarkastella olemassa olevia lupiasi
 • päivittää laskutus- ja asiakastietojasi
 • lopettaa musiikinkäyttölupasi

  Osta lupasi täältä.

Osallistu samalla iPad Pro -tabletin arvontaan!

Arvomme 2.1.2017 lähtien joka neljäs kuukausi verkkopalveluumme kirjautuneiden asiakkaidemme kesken yhden iPad Pro-tabletin (arvo n. 700 €). Arvontakuukauden 15. päivään mennessä tehdyt kirjautumiset osallistuvat arvontaan. Tämän päivän jälkeen tulevat kirjautumiset siirtyvät seuraavaan arvontakertaan.

Vuoden 2017 voittajat (arvonta joka neljäs kuukausi):

tammi-huhtikuu: Carina Sontag, Tammisaari Lue lisää Facebookista
touko-elokuu: Jutta Suutari-Hoikkala, Porvoo Lue lisää Facebookista
syys-joulukuu: Nimi, Paikkakunta


Arvonnan säännöt 2.1.2017

 1. Arvonnan järjestää GT Musiikkiluvat Oy.
 2. Kaikilla GT Musiikkiluvat Oy:n asiakkailla on mahdollisuus osallistua arvontaan kirjautumalla Musiikkiluvat.fi verkkopalveluun verkkosivulla osoitteessa www.musiikkiluvat.fi
 3. Kaikkien Musiikkiluvat.fi verkkopalveluun 1.1.-31.12.2017 kirjautuneiden kesken arvotaan joka neljäs kuukausi 1 kpl iPad Pro -tabletteja. GT Musiikkiluvat Oy varaa oikeuden sääntöjen muuttamiseen sekä arvonnan keskeyttämiseen.
 4. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viimeistään kuuden viikon kuluttua arvonnasta. Voittajien nimet voidaan myös julkaista GT Musiikkiluvat Oy:n nettisivuilla.
 5. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
 6. Osallistujien nimiä ja osoitteita voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin.
 7. GT Musiikkiluvat Oy:n oma henkilöstö ei voi osallistua arvontoihin.

GT Musiikkiluvat Oy:n verkkopalvelun käyttöehdot ja rekisteriseloste


Kirjautumis-ilmoitus


Asiakastilojen taustamusiikkituotteet Musiikkiluville

28.8.2017
Gramexin ja Teoston perustama GT Musiikkiluvat Oy, Musiikkiluvat hoitaa musiikin käyttölupa-asioita monikanavaisesti ja asiakaslähtöisesti verkkopalvelun, asiakaspalvelun ja aluevastaavien kautta.

Asiakastilojen taustamusiikkilupatuotteiden sopimukset siirtyvät Gramexilta ja Teostolta Musiikkiluville elokuun lopussa. Tämä tulee yrityksille näkymään niin, että Musiikkiluvat lähettää ensiksi oman sopimusvahvistuksensa yrityksille, jonka jälkeen yritykset saavat syyskuussa laskun Musiikkiluvilta. Sopimusvahvistuksen asiakastiedot ovat siirtyneet Gramexilta ja Teostolta ja tiedot pyydetään tarkistamaan huolellisesti. Sopimusvahvistuksesta löytyvät mm. voimassa olevien Gramex- ja Teosto-lupien maksuperusteet ja hinnat sekä Musiikkilupien uudet sopimusehdot.

Lupatuotteiden hinnat perustuvat Gramexin ja Teoston hinnastoihin ja ovat luettavissa sopimusvahvistuksen lisäksi Musiikkilupien verkko¬sivuilta musiikkiluvat.fi.

Live-esiintymisiin, karaoke-iltoihin ja dj-keikkoihin tarvitaan tapahtuman musiikinkäyttölupa ja näihin saat musiikinkäyttöluvan edelleen Teostosta.

Jos sopimusvahvistuksen tiedoissa on korjattavaa, niin tiedot voi kätevästi päivittää Musiikkilupien verkkopalvelussa, johon voi kirjautua sopimusvahvistuksesta löytyvällä rekisteröintikoodilla. Kirjautumalla verkkopalveluun voi samalla osallistua arvontaan, jossa voi voittaa iPad Pro -tabletin. Toki yhteyttä voi aina ottaa myös Musiikkilupien asiakaspalveluun: p. 030 6705 030 tai asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi.

Toivomme, että mahdollisimman moni alan yrityksistä kirjautuisi verkkopalveluun, jotta alati muuttuvat yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet saataisiin pidettyä ajan tasalla. Lupaamme tehdä musiikin käyttölupien hankkimisen ja korvausten maksamisen helpoksi.
Osta lupasi täältä.

Asiakastilatuotteet

Taustamusiikki asiakastilassa Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä yrityksen asiakastiloissa. Tällaisia ovat mm. päivittäis- ja erikoistavarakaupat, parturit ja kampaamot, kauneushoitolat, hammas- ja lääkäriasemat, fysioterapiat ja muut terveydenhoitotilat, pankit, vakuutuslaitokset, autoliikkeet ja huoltoasemien myymälätilat sekä yritysten aula- ja vastaanottotilat

Taustamusiikki ulkotilassa Lupa kattaa taustamusiikin esittämisen yrityksen käytössä olevista kaiuttimista ulkotilassa. Näitä taas ovat kaupan edustat, pysäköintialueet, huoltoaseman mittarialueet, urheilukentät, laskettelurinteet, golf- tai minigolf kentät.

Tallennuslupa Musiikin tallentamiseen ja netistä hankitun musiikin käyttöön tarvitset erillisen tallennusluvan. AV-tallenneluvat myöntää musiikin tekijöiden ja kustantajien puolesta NCB ja äänitetuottajien puolesta Gramex.

Musiikkivideot asiakastilassa Lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen asiakastilassa. Lupa ei kata äänitteeltä esitettävän taustamusiikin esittämistä ko. tiloissa. Lisäksi tarvitset Teostosta erillisen esitysluvan sekä äänitemusiikin, että elävän musiikin esittämiseen.

Musiikkiluvat asiakaspalvelu
p. 030 6705 030* tai
asiakaspalvelu(at)musiikkiluvat.fi

Teosto asiakaspalvelu
p. 010 808 118* tai
tapahtumat(at)teosto.fi

NCB
p. 09 6810 1256
av.fi(at)ncb.dk

Gramex
p. 050 416 4268
Heidi Wilska-Jämsén, heidi.wilska-jamsen(at)gramex.fi

*Puhelinoperaattorit laskuttavat soitosta asiakaspalvelunumeroihin seuraavasti (hinnat sis. alv) Musiikkiluvat.fi asiakaspalvelunumero: soittaminen kotimaan kiinteän verkon liittymistä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, mobiililiittymistä 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min Teoston asiakaspalvelunumero: Soittaminen kotimaan kiinteän verkon liittymistä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min, mobiililiittymistä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min


GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

24.8.2017
GT Musiikkiluvat Oy ja Stefan Kajanus ovat sopineet Kajanuksen työsuhteen päättämisestä 24.8.2017.

”Kajanus on vastannut yhtiön toiminnan aloittamisesta ja massiivisesta asiakastietojen siirtämisprosessista; nyt on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen” kommentoi GT Musiikkiluvat Oy:n puheenjohtaja Ilmo Laevuo.

Toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa oman toimensa ohella liiketoimintajohtaja Harri Kaasinen.

GT Musiikkiluvat Oy (Musiikkiluvat.fi) on Gramexin ja Teoston yhteisyritys, joka vastaa näiden tekijänoikeusjärjestöjen taustamusiikkilupien myynnistä, markkinoinnista, laskutuksesta ja asiakaspalvelusta.

Gramexilla ja Teostolla on tällä hetkellä yhteensä noin 25 000 taustamusiikkia käyttävää asiakasta. Suurimmalla osalla heistä on tällä hetkellä taustamusiikin käytöstä erillinen sopimus kummankin järjestön kanssa. Jatkossa Musiikkiluvat.fi vastaa näiden asiakkaiden palvelusta ns. yhden luukun periaatteella eli asiakas saa taustamusiikin käyttöluvan yhdellä sopimuksella yhdestä paikasta.


Matkailu- ja ravintola-alan yritysten sopimukset Musiikkiluville

10.8.2017
Gramexin ja Teoston perustama GT Musiikkiluvat Oy, Musiikkiluvat hoitaa musiikin käyttölupa-asioita monikanavaisesti ja asiakaslähtöisesti verkkopalvelun, asiakaspalvelun ja aluevastaavien kautta.

Matkailu- ja ravintola-alan taustamusiikkilupatuotteiden sopimukset siirtyvät Gramexilta ja Teostolta Musiikkiluville elokuussa. Tämä tulee yrityksille näkymään niin, että Musiikkiluvat lähettää ensiksi oman sopimusvahvistuksensa yrityksille, jonka jälkeen yritykset saavat syyskuussa laskun Musiikkiluvilta.

Sopimusvahvistuksen asiakastiedot ovat siirtyneet Gramexilta ja Teostolta ja tiedot pyydetään tarkistamaan huolellisesti. Sopimusvahvistuksesta löytyvät mm. voimassa olevien Gramex- ja Teosto-lupien maksuperusteet ja hinnat sekä Musiikkilupien uudet sopimusehdot.

Live-esiintymisiin, karaoke-iltoihin ja dj-keikkoihin tarvitaan tapahtuman musiikinkäyttölupa ja näihin saat musiikinkäyttöluvan edelleen Teostosta.

Lupatuotteiden hinnat perustuvat Gramexin ja Teoston hinnastoihin ja ovat luettavissa sopimusvahvistuksen lisäksi Musiikkilupien verkkosivuilta musiikkiluvat.fi.

Päivitykset sopimusvahvistuksen tietoihin voi tehdä itse Musiikkilupien verkkopalvelussa. Verkkopalveluun pääsee kirjautumaan sopimusvahvistuksiin merkityt yhteyshenkilöt. Kirjautumalla verkkopalveluun voi samalla osallistua arvontaan, jossa voi voittaa iPad Pro -tabletin. Toki yhteyttä voi aina ottaa myös Musiikkilupien asiakaspalveluun; p. 030 6705 030 tai asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi.

Toivomme, että mahdollisimman moni alan yrityksistä kirjautuisi verkkopalveluun, jotta alati muuttuvat yhteyshenkilöiden sähköpostiosoitteet saataisiin pidettyä ajan tasalla. Lupaamme tehdä musiikin käyttölupien hankkimisen ja korvausten maksamisen helpoksi.
Osta lupasi täältä.

musa tuo tunnelman

Matkailu- ja ravintola-alan taustamusiikkituotteet

Taustamusiikki ravintolassa Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä ravintoloiden ja kahviloiden asiakastiloissa.

Taustamusiikki lounasravintolassa Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä lounasravintoloiden ja -kahviloiden asiakastiloissa.

Tanssimusiikki ravintolassa Lupa kattaa Gramexin osalta äänitteeltä soitettavan musiikin esittämisen tanssimusiikkina ravintolassa. Lisäksi tarvitset Teostosta erillisen esitysluvan sekä äänitemusiikin, että elävän musiikin esittämiseen.

Taukomusiikki ravintolassa Lupa kattaa Gramexin osalta äänitemusiikin käytön elävän musiikin esitysten taukojen aikana. Jos ravintolalla on voimassa oleva taustamusiikkilupa, ei taukomusiikille tarvita omaa lupaa.

Musiikkivideot ravintolassa Lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen ravintolassa taustamusiikkina. Lupa ei kata äänitteeltä esitettävän taustamusiikin esittämistä ko. tiloissa. Lisäksi tarvitset Teostosta erillisen esitysluvan sekä äänitemusiikin, että elävän musiikin esittämiseen.

Musiikkivideot tanssi- ja disco-käytössä Lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen tanssi- ja disco-käytössä. Lupa ei kata äänitteeltä esitettävän taustamusiikin esittämistä ko. tiloissa. Lisäksi tarvitset Teostosta erillisen esitysluvan sekä äänitemusiikin, että elävän musiikin esittämiseen.

DJ-lisenssit Gramexin ja Teoston yhteisillä lisensseillä DJ voi tallentaa äänitteitä ja teoksia sekä käyttää yksityiseen käyttöön hankittuja musiikin käyttöoikeuksia DJ-toiminnassa ilman uramäärärajoituksia.

Taustamusiikki hotellihuoneessa Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä hotellihuoneessa.

Taustamusiikki lomamökissä Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä lomamökeissä.

Taustamusiikki viikko-osaketoiminnassa Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä viikko-osakkeita hallinnoivan yrityksen itse omistamissa viikko-osakkeissa.

Tallennuslupa Musiikin tallentamiseen ja netistä hankitun musiikin käyttöön tarvitset erillisen tallennusluvan. AV-tallenneluvat myöntää musiikin tekijöiden ja kustantajien puolesta NCB ja äänitetuottajien puolesta Gramex.

Musiikkiluvat asiakaspalvelu
p. 030 6705 030* tai
asiakaspalvelu(at)musiikkiluvat.fi

Teosto asiakaspalvelu
p. 010 808 118* tai
tapahtumat(at)teosto.fi

NCB
p. 09 6810 1256
av.fi(at)ncb.dk

Gramex
p. 050 416 4268
Heidi Wilska-Jämsén, heidi.wilska-jamsen(at)gramex.fi

*Puhelinoperaattorit laskuttavat soitosta asiakaspalvelunumeroihin seuraavasti (hinnat sis. alv) Musiikkiluvat.fi asiakaspalvelunumero: soittaminen kotimaan kiinteän verkon liittymistä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, mobiililiittymistä 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min Teoston asiakaspalvelunumero: Soittaminen kotimaan kiinteän verkon liittymistä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min, mobiililiittymistä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min


Lisätietoa laskutuksesta

24.4.2017
Gramexin ja Teoston taustamusiikkiasiakkaiden sopimukset siirtyvät GT Musiikkiluvat Oy:lle asteittain vuoden aikana. Tämän vuoksi asiakkaat saavat tämän vuoden puolella laskuja edelleen myös Gramexista ja Teostosta.

Voimassaoleviin taustamusiikkilupiin voi tehdä muutoksia olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Gramexin ja Teoston laskuttamien tuotteiden hinnat löytyvät meidän nettisivuiltamme. Lisäksi sivuiltamme löytyy yhteisten lupatuotteiden hinnat.

Kun asiakkaan tuotteet sitten siirtyvät Gramexilta ja Teostolta meille, lähetämme teille ensin sopimusvahvistuksen ja sen jälkeen tulevat voimaan yhteislupien hinnat. Uudet musiikin käyttäjäasiakkaat löytävät tuotteiden hinnat yhteislupien hinnastoista.

Teoston asiakaspalvelu palvelee sinua jatkossakin kaikissa tapahtumien musiikinkäyttölupiin ja laskutukseen (tanssit, keikat, konsertit, festivaalit, karaoke jne.) sekä muun muassa musiikin nettikäyttöön liittyvissä asioissa.

Lisätietoa asiakaspalvelustamme
p. 030 6705 030*
asiakaspalvelu@musiikkiluvat.fi

Asiakaspalvelu on avoinna ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-15

Puhelinoperaattori laskuttaa soitosta (hinnat sis. alv), soittaminen kotimaan kiinteän verkon liittymistä 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min, mobiililiittymistä 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min