Harri Kaasinen GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtajaksi

Harri Kaasinen on nimitetty GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtajaksi. Kaasinen toimi aiemmin yrityksen liiketoimintajohtajana.

”Tulin taloon alun perin määräaikaista projektia varten. Samassa hengessä sovimme hallituksen kanssa toimitusjohtajuudestakin määräajaksi, kesään 2019 saakka,” sanoo Kaasinen. ”Sitten molemmat osapuolet katsovat asiaa uudelleen.”

Myös toimitusjohtajan tehtävän Kaasinen näkee kehitysprojektina. ”Tärkein kehittämisen painopiste on GT Musiikkiluvat Oy:n myynnin ja markkinoinnin toimintamallien kehittäminen digitaalisemmiksi ja tehokkaammiksi.”

Kaasinen kertoo, että GT Musiikkiluvissa on vahvaa osaamista. ”Töitä on paljon edessä. Meillä on kyky ja halu vastata markkinoiden nykyaikaisiin vaatimuksiin. Viemme yhdessä rakennetun modernin palvelumallin käytäntöön, musiikkiluvan ostajien eduksi.”

”Oikein valitusta taustamusiikista on kaikille asiakaspalveluyrityksille tavattomasti hyötyä. Meidän tehtävänämme on levittää tätä positiivista faktaa myönteisesti ja tehokkaasti, ja tehdä aidon taustamusiikin käyttö helpoksi ja houkuttelevaksi. Olen tästä tehtävästä erittäin innostunut”, jatkaa Kaasinen.

Musiikkiluvat.fi hoitaa Gramexin ja Teoston puolesta taustamusiikkilupien myyntiä, markkinointia, laskutusta ja asiakaspalvelua. www.musiikkiluvat.fi on verkkopalvelu, josta saa taustamusiikin soittamiseen tarvittavat luvat nopeasti. 

Lisätietoja:

GT Musiikkiluvat Oy:n hallituksen puheenjohtaja: Ilmo Laevuo, ilmo.laevuo@gramex.fi
Harri Kaasinen, harri.kaasinen@musiikkiluvat.fi

Lisää aiheista Ajankohtaista