Heikki Sorsa Musiikkilupien aluevastaavaksi Uudellemaalle

kaksi ihmistä kättelee

Uudellamaalla on jo jonkin aikaa voinut törmätä uuteen aluevastaavaamme Heikki Sorsaan. Heikki aloitti Musiikkiluvilla toukokuun alussa intoa ja energiaa täynnä. Monelle Heikki lienee urheilun merkeistä entuudestaan tuttu ja nyt Heikin positiivisuudesta ja iloisesta asenteesta päästään nauttimaan myös Musiikkiluvilla.

Heikki kertoo, että musiikki on kulkenut mukana niin hyvissä kuin huonoissa hetkissä ja siitä on saanut voimaa esimerkiksi ammattiurheilijana ennen tärkeää suoritusta. Musiikilla on myös aina ollut iso osa Heikin arjessa.

”Koska musiikki on aina ollut tärkeää minulle, tämä työ osui kuin naula päähän. Työkaverit ovat todella mukavia ja kun pääsee juttelemaan asiakkaiden kanssa, niin mikä sen parempaa”, Heikki toteaa.

Yleisesti Heikille musiikki on asia, joka nostaa tunteet ja muistot pintaan ja ohjaa tekemään asioita jopa tiedostamatta. Musiikkia kuunnellessa saattaa esimerkiksi päätyä huomaamattaan tanssimaan tai onnistumaan urheilusuorituksessa.

Uudessa työssään Heikki on yksi Musiikkilupien viidestä aluevastaavasta ja tulee kiertämään Helsingin ja muun Uudenmaan seudun yrityksiä puhuen musiikin käytön hyödyistä ja auttaen yrityksiä musiikinkäyttölupien hankinnassa. 

Tervetuloa Musiikkiluville, Heikki!

Lisää aiheista Ajankohtaista