”Taustamusiikki on olennainen osa taksipalveluamme.”

Jari Hindström, OmaLupa-arvonnan voittaja

Arvonnan voittaja taksikuski Jari Hindström uusi puhelin korvalla

Tammi-kesäkuun aikana OmaLupa-palveluumme kirjautuneiden uusien asiakkaiden kesken arvottiin jälleen iPhone XR-puhelin. Tällä kertaa arpaonni suosi taksinkuljettaja Jari Hindströmiä Kirkkonummelta. Onnea voitosta, Jari!

Jari kertoo taustamusiikin kuuluvan oleellisena osana taksipalveluunsa ja hän pyrkii huomioimaan aina kunkin asiakastilanteen yksilöllisesti. ”Asiakkaiden keskittyessä esimerkiksi työpuheluihin suljemme taustamusiikin puheluiden ajaksi. Muutoinkin pidämme taustamusiikin melko hiljaisella, mutta asiakkaiden halutessa vaikkapa räväkämpää menoa ja jotain tiettyä musiikkia, pyrimme sitä heille myös tarjoamaan”, Jari jatkaa. Oleellista taksityössä Jarin mukaan on kuljettajan kyky huomioida aina eri asiakkaiden tarpeet ja mielihalut musiikin suhteen ja palvella asiakasta sen mukaisesti.

”Musiikki taustalla rentouttaa ja luo fiilistä, sekä vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen taksimatkan aikana” Jari toteaa kysyttäessä, miksi hän on ylipäänsä valinnut käyttää taustamusiikkia taksissa. Jarin taksissa, Tesla S:ssä, musiikkia soitetaan useista lähteistä, jotta asiakkaille voidaan tarjota hyvinkin laaja kirjo erilaista musiikkia kunkin mieltymysten mukaan.

Jari on itse musiikin suhteen melkoisen kaikkiruokainen, vaikkakin on toki tilanteita, joihin tietty musiikki vain tuntuu sopivan paremmin kuin jokin toinen. On sitten kyse vaikkapa hevistä, bluesista, rockista tai klassisesta, tai mistä tahansa muusta musiikkigenrestä, jokaisella tuntuu Jarin mukaan olevan se oma tilansa ja paikkansa.

”Tieto siitä, että musiikkilupien on oltava kunnossa, on vanhaa perua”, toteaa Jari. Taksinkuljettajana työskentelevän veljen kanssa on musiikkilupien tarpeellisuus tullut tutuksi myös taksiympäristössä. Jari on toiminut aikaisemmin valokuvaajana ja hänen kuviansa onkin lisensoitu ympäri maailmaa erilaisiin tarpeisiin. Tästä syystä hänestä onkin hienoa, että myös musiikintekijöillä on omat tahot, jotka pitävät huolta luovan työn tekijöistä.   

Seuraava iPhone XR arvotaan tammikuussa heinä-joulukuussa 2019 kirjautuneiden uusien asiakkaiden kesken. Muista siis käydä kirjautumassa OmaLupa-palveluumme luvan oston yhteydessä saamillasi tunnuksilla. OmaLupa-palvelussa voit muun muassa:

• tarkastella olemassa olevia lupiasi

• päivittää laskutus- ja asiakastietojasi

• ostaa taustamusiikin käyttöluvan ja luvat musiikin tallentamiseen ja nettibiisien käyttöön

Lisää aiheista Ajankohtaista