OmaLupa-arvonnan voittaja: Linda Shekarake

Loka-joulukuun aikana kirjautuneiden kesken arvottiin jälleen kerran iPhone X – puhelin ja tämän kertainen voittajamme on Linda Shekarake Helsingistä. Paljon onnea Linda!

linda shekarake peilin edessä palkintopuhelimen kanssa

Linda avasi parturi-kampaamo Palatzin marraskuussa 2018 ja uuteen parturi-kampaamoon hoidettiin musiikkiluvat heti avauspäivästä alkaen kuntoon, varsin esimerkillisesti toimittu. Tapasimme voitosta riemastuneen Lindan ja kyselimme häneltä muutamia kysymyksiä musiikin käyttöön liittyen.

Minkälainen merkitys taustamusiikin käytöllä on omassa liiketoiminnassa?

Linda sanoo musiikin tuovan pieneen tilaan oman tunnelmansa. Jos musiikin laittaa edes hetkeksi pois päältä, tunnelma muuttuu heti. Kaiken kaikkiaan musiikki tuo energiaa ja fiilistä päivään ja tuo tilaan eloa. Musiikki laitetaankin näistä syistä heti aamusta soimaan.

Mitä soittolähdettä käytät?

Parturi-kampaamossa musiikkia kuunnellaan pääasiassa Spotify Business:stä tai radiosta. Monesti pyörii Spotify:stä tämän hetken suosituimmat -listat, mutta jos Linda itse saisi päättää, hän kuuntelisi vain Cheekiä.

Minkälainen suhde sinulla on musiikkiin?

Linda kuvailee musiikkia kansainväliseksi kieleksi, jonka avulla pääsee paikkoihin, joihin ei muuten ehkä pääse. Musiikki on aina ollut lähellä sydäntä. Lindan mies työskentelee musiikintuottajana ja jo tästä syystä musiikilla on iso rooli elämässä.

Mistä kuulit Musiikkiluvista ja millainen oli palvelumme käyttökokemus?

Linda arveli kuulleensa Musiikkiluvista musiikin parissa työskentelevältä mieheltään. Miehensä ammatin takia Lindalle on aina ollut selvää se, että musiikin käytöstä tulee maksaa, jotta musiikintekijät saavat palkkaa omasta työstään. Verkkopalvelumme käyttökokemusta Linda kuvaili maailman kätevimmäksi, sillä luvan ostaminen sujui helposti ja näppärästi.

Terveisiä Musiikkiluville, Toestolle ja Gramexille?

Teette tärkeää työtä!

Lisää aiheista Ajankohtaista