OmaLupa-arvonnan voittaja: Maria Skinnari

Arvoimme taas verkkopalveluumme 2018 heinä-syyskuun aikana kirjautuneiden kesken iPhone X -puhelimen. Tällä kertaa arpaonni suosi Maria Skinnaria Keminmaalta, Onnittelut Maria!

OmaLupa-arvonnan voittaja Maria Skinnari

Maria pyörittää Keminmaalla Fit Meri-Lappi Oy kuntokeskusta yhdessä kolmen muun osakkaan kanssa ja he ovat olleet Musiikkilupien asiakkaita syyskuun alusta saakka. Kyselimme Marialta kommentteja ja kokemuksia taustamusiikin käytöstä sekä Musiikkiluvat.fi -verkkopalvelustamme.

Mistä kuulit Musiikkiluvista ja millainen oli palvelumme käyttökokemus?

Musiikkiluvat.fi -palvelusta Marialle vinkkasi ystävä, kun kuntokeskusta oltiin avaamassa ja musiikkilupien tarpeellisuus kuntokeskuksessa tuli puheeksi. Verkkopalvelumme ja siellä asiointi sai Marialta ainoastaan positiivista palautetta – luvan hankinta sujui leikiten ja palvelu oli selkeä ja helppokäyttöinen.

Minkälainen suhde sinulla on musiikkiin?

Marian kertoo suhteensa musiikkiin olevan ennen kaikkea positiivinen. Se minkälainen musiikki soi taustalla vaikuttaa myös voimakkaasti omaan mielentilaan ja erityisesti treenatessa musiikista saa paljon energiaa.

Mitä soittolähdettä käytät?

Kuntokeskuksessa musiikin soittaminen on järjestetty siten, että asiakkaat voivat itse helposti heidänkin käytettävissään olevalta tabletilta valita soittavatko he musiikkia radiosta vai spotifysta. Monesti soitetaan pinnalla olevaa musiikkia laidasta laitaan, raskas hevi taas soi kuntokeskuksessa hieman harvemmin…

Minkälainen merkitys taustamusiikin käytöllä on omassa liiketoiminnassa?

Kuntokeskusmaailmassa musiikilla on Marian mukaan iso merkitys sillä se muun muassa parantaa asiakkaiden viihtyvyyttä. Asiakkaat kokevat merkitykselliseksi myös sen, että he voivat itse vaikuttaa kuntokeskuksen musiikkivalintoihin ja siten soittaa musiikkia, josta he saavat eniten lisäpotkua treenaamiseen. Ryhmäliikuntatunneilla liikunnan ohjaajat taas valitsevat musiikin erittäin tarkkaan juuri tietylle ryhmäliikuntatunnille sopivaksi. Osa salilla treenaajista käyttää toki myös omaa musiikkia ja kuntokeskuksessa ollaankin tarkkana, ettei musiikki ole liian lujalla, että niin halutessaan pystyy myös keskustelemaan treenikaverin kanssa.

Terveisesi Musiikkiluville, Gramexille ja Teostolle:

Musiikkilupia, Gramexia ja Teostoa Maria pyytää jatkamaan samaan malliin!

Jatkamme vielä arvontoja ja vuoden viimeisessä arvonnassa arvomme loka-joulukuun aikana kirjautuneiden käyttäjien kesken iPhone X -puhelimen. Käy kirjautumassa saamillasi tunnuksilla verkkopalveluun jossa voit:

• tarkastella olemassa olevia lupiasi

• päivittää laskutus- ja asiakastietojasi

• ostaa taustamusiikin käyttöluvan ja luvat musiikin tallentamiseen ja nettibiisien käyttöön

• tarkistaa lupatuotteiden hinnat

• ottaa meihin yhteyttä ja antaa palautetta