OmaLupa-arvonnan voittaja: Hannu Auvinen

Arvoimme verkkopalveluumme 2018 huhti-kesäkuun aikana kirjautuneiden kesken iPhone X puhelimen. Arvonnassa onni suosi Hannu Auvista Sallasta, Onnittelut Hannu!

OmaLupa-kilpailun voittaja Hannu Auvinen

Kyselimme Hannulta kommentteja taustamusiikin käytöstä ja Musiikkiluvat.fi -verkkopalvelustamme.

Hannulle musiikin käyttö yritystoiminnassa on tuttua jo vuosien ajalta, aina tapahtumien ja bändien keikkajärjestämisestä taustamusiikin käytöstä ravintolamaailmassa.

Musiikkiluvat.fi -palvelun Hannu löysi, kun tarvetta oli järjestää Sallatunturin Keloravintolan taustamusiikkiasiat kuntoon helpolla ja oikealla tavalla, tukeutumalla ammattilaisiin. Taustamusiikkioperaattoreiden kilpailutuksen yhteydessä Hannua muistutettiin Gramexin ja Teoston musiikkiluvista, jotka hän voi hoitaa www.musiikkiluvat.fi-palvelusta.

Hannu kertoi, että heidän ravintolassa mietitään hyvinkin tarkkaan millaista taustamusiikkia soitetaan mihinkin aikaan, jotta ravintolan kokonaisuus toimii ja asiakkaat viihtyvät. Esimerkkinä hän kertoi, että lounaalla soitetaan usein rauhallista matalatempoista musiikkia. Myös sesonkiin liittyvää teemamusiikkia hän piti tärkeänä asiana. Soittolistat ovat osin omia ja osin ammattilaisen tekemiä. Usein Hannu kuunteleekin ja kiinnittää huomiota liiketilojen ja julkisten tilojen taustamusiikin käyttöön ja miettii useasti sopiiko musiikki tilanteeseen ja miljööseen. Hänen mielestä yrityksien musiikkivalinnat voisi toimia paremminkin ja hän kehottaa yrittäjiä kiinnittämään tähän asiaan enemmän huomiota ja käyttämään ammattilaisia oikean musiikin löytämiseksi.

Musiikkiluville, Gramexille ja Teostolle hän kertoi terveisinä, että kaikki asiakkuuden hoitamiseen liittyvät viestit ovat tervetulleita. Ravintola-alan yrittäjänä hän toivoi asiakaskirjeitä, jossa olisi musiikkiin liittyvää asiatietoa kuten tutkimuksia/tilastoa tai kun säädökset/lait muuttuvat, niin infokirje näistä olisi paikallaan.

Vielä kerran Onnea Hannu ja toivottavasti palkinnolla voi nauttia myös musiikista 😊

Jatkamme arvontoja kirjautuneiden käyttäjien kesken, palkintona voittajille on iPhone X Puhelin. Käy siis kirjautumassa saamillasi tunnuksilla verkkopalvelussamme, jossa voit:

  • tarkastella olemassa olevia lupiasi
  • päivittää laskutus- ja asiakastietojasi
  • ostaa taustamusiikin käyttöluvan ja luvat musiikin tallentamiseen ja nettibiisien käyttöön
  • tarkistaa lupatuotteiden hinnat
  • ottaa meihin yhteyttä ja antaa palautetta

Lisää aiheista Ajankohtaista