Petteri Tolonen Musiikkilupien aluepäälliköksi Kaakkois-Suomeen

Voimme iloksemme kertoa, että olemme saaneet uuden vahvistuksen, Petteri Tolosen Musiikkilupien kenttäorganisaatioon vastaamaan Kaakkois-Suomen alueesta. Petteri kiertää muiden aluepäälliköidemme tapaan auttamassa yrittäjiä taustamusiikin käytössä sekä tähän tarvittavien musiikkilupien hankkimisessa.

Elokuussa uuden työnsä aloittanut Petteri kertoo olevansa innoissaan työn tuomista uusista haasteista. ”Tosi hyvät fiilikset, haasteita riittää ja joka päivä oppii uutta”, Petteri kuvailee. Ensimmäisen kuukauden perusteella Petteri kertoo pitävänsä erityisesti työn vaihtelevuudesta: ”Ei ole koskaan samanlaista päivää, sillä erilaiset kohtaamiset tekevät jokaisesta päivästä erilaisen”.

Musiikki on ollut merkityksellinen osa Petterin elämää jo vuosikymmenten ajan: hän on taustaltaan esiintyvä artisti, jolla on kokemusta mm. oman levy-yhtiön pyörittämisestä. Musiikkialan tausta vaikuttikin suuresti Petterin päätökseen hakeutua Musiikkiluville töihin. ”Muiden alojen myyntityöt eivät tuntuneet samalta, eikä musiikin kanssa tekemisissä olevia töitä ole paljoa tarjolla. Avoin työpaikka Musiikkiluvilla pisti heti silmään”, kertoo Petteri.

Petteri kertoo musiikin soiton edistämisen erityisen tärkeäksi, sillä musiikki vaikuttaa meihin niin monin eri tavoin. ”Musiikista saa elämyksiä, sen avulla voi rentoutua ja boostata oloa ja fiilistä”, Petteri kuvailee musiikin vaikutuksia.

Rauhallisen olemuksen ja ainutlaatuisen musiikkialan tietämyksen omaava Petteri on mainio vahvistus Musiikkiluville. Petteriltä saat varmasti erinomaiset vinkit taustamusiikin valintaan!

Tervetuloa Musiikkiluville Petteri!

Lisää aiheista Ajankohtaista