Taustamusiikkiluvat korona-aikana

GT Musiikkiluvat seuraa valtiohallinnan päätöksiä koronatilanteeseen liittyen ja tekee voitavansa auttaakseen asiakkaitaan tässä hankalassa tilanteessa.

3.4.2020 Ajankohtaista
vinyyylisoitin

Mahdollisuus laittaa lupa väliaikaisesti tauolle

Jos liiketoimintasi on pandemiasta johtuen keskeytynyt tai koronavirustilanne on aiheuttanut merkittäviä haasteita yritystoiminnassasi, voit laittaa musiikkiluvan väliaikaisesti tauolle yhdeksi tai kahdeksi kuukaudeksi. Lupa tulee automaattisesti voimaan tauon jälkeen. Luvan uutta aloituspäivämäärää on mahdollista tarkentaa myöhemmin. Nämä muutokset tullaan huomioimaan seuraavassa laskutuksessa.

Koska asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut, voit laittaa musiikkiluvan väliaikaisesti tauolle täyttämällä lomakkeemme.

Musiikin tekijä on yrittäjä siinä missä sinäkin

Koronatilanteen aiheuttamat rajoitukset ovat iskeneet rajusti myös luovaan alaan ja kotimaiset musiikin tekijät ja esittäjät ovat joutuneet ahdinkoon tapahtumien peruunnuttua. Tästä syystä taustamusiikkikorvauksilla on aikaisempaa suurempi merkitys musiikin tekijöiden ja esittäjien tulonlähteenä, kun keikkapalkkiot jäävät saamatta. Maksamalla taustamusiikkiluvista myös pandemian aikana osoitat tukesi musiikin tekijöille ja esittäjille.

Lisää aiheista Ajankohtaista