Kuulosta hyvältä

Musiikkiluvalla saat luvan soittaa asiakkaidesi ja henkilökuntasi rakastamia kappaleita. Samalla saat käyttöösi maailman kattavimman valikoiman musiikkia ja olet mukana takaamassa sen, että musiikin tekijät ja esittäjät saavat ansaitsemansa korvauksen tekemästään työstä.

Osta musiikkilupa

Musiikkiluvat.fi:stä saat taustamusiikin esittämiseen tarvittavat Teoston ja Gramexin luvat helposti, yhdellä kerralla. Selvitä, mitä musiikin käyttäminen maksaa juuri sinulle valitsemalla toimialasi ja siirtymällä verkkokauppaamme.

Valitse toimiala
Ravintolat, kahvilat, pubit
Myymälät, kauneus- ja terveyspalvelut
Hotellit ja majoitus
Liikunta
Taksit ja bussit
Tallennuslupa
DJ-toiminta
Oppilaitokset
Muut luvat
Osta musiikkilupa

Milloin tarvitsen musiikkiluvan?

Kun käytät taustamusiikkia missä vain tilassa, missä asiakkaasi liikkuvat tai ovat palveltavana, kuten myymälässä, odotus- tai hoitohuoneessa sekä vastaanotto- ja toimistotilassa.

Kun soitat musiikkia esim. radiosta, nettiradiosta, televisiosta, äänilevyltä, tietokoneelta, tai julkiseen esittämiseen tarkoitetusta suoratoistopalvelusta kuten Soundtrack Your Brand.

Luvan tarvitsevat mm. ravintolat, kahvilat, kaupat, kuntokeskukset, taksit, kampaamot ja muut kauneushoitolat, terveysasemat, hoivalaitokset, oppilaitokset, DJ:t ja liikunnan ohjaajat. 

Lupa on hankittava riippumatta siitä, mistä ja millaista musiikkia soitat. Musiikkilupa tarvitaan myös, jos käytät musiikkivideoita tai käytät tallentamaasi musiikkia julkisesti.

Miten hyödyt taustamusiikista?

Asiakkaat ja henkilökunta viihtyy

Taustamusiikki saa asiakkaat viihtymään ja viipymään pidempään.

Lisää kassavirtaa

Onnistuneet taustamusiikkivalinnat ovat tutkimusten mukaan nostaneet myyntiä jopa yli 30 %!

Positiivisempi asiakaskokemus

Taustamusiikin avulla saat asiakkaat kokemaan mielihyvää liiketiloissasi.

Kuulokanavan kuulumisia