Luvat OK -tarralla näytät asiakkaillesi, että tuet musiikin tekijöitä

31.1.2020 Ajankohtaista

Luvat OK -tarra on merkki yhteiskuntavastuullisuudesta 

Luvat OK -tarrat otettiin käyttöön vuonna 2019, jotta musiikkia soittavat yritykset voivat näyttää asiakkaillensa maksavansa Teoston ja Gramexin lakisääteiset taustamusiikkiluvat ja toimivansa yhteiskuntavastuullisesti. Tarra on samalla merkki siitä, että yritys tukee myös suomalaista musiikkikulttuuria ja on mukana takaamassa, että musiikin tekijät ja esittäjät saavat ansaitsemansa korvaukset tekemästään työstä. 

Miten ja milloin saat tarran? 

Jokaiselle esityspaikalliselle asiakkaallemme postitetaan tarra luvan oston yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Postitukset tehdään erissä kolme kertaa vuodessa, ja vuoden 2023 postitusaikataulu on seuraava:


joulukuu 2022 – helmikuu 2023: postitus maaliskuussa 2023
maaliskuu 2023 – heinäkuu 2023: postitus elokuussa 2023
elokuu 2023 – marraskuu 2023: postitus joulukuussa 2023
joulukuu 2023 – helmikuu 2024: postitus maaliskuussa 2024


Voit tilata tarroja myös täyttämällä palautelomakkeen. Lomakkeella valitse aiheeksi Luvat OK -tarran tilaus, ja kerro meille, kuinka monta tarraa tarvitset. Saadessasi tarran, suosittelemme kiinnittämään sen näkyvälle paikalle, kuten sisäänkäyntiin, ikkunaan tai kassakoneeseen, jotta asiakkaasi näkevät sen.  

Lisää tarra myös verkkosivuillesi

Näytä myös verkkosivuillasi vieraileville asiakkaillesi, että tuet musiikin tekijöitä ja esittäjiä. Lataa tästä sähköinen Luvat OK -tarra, jonka voit lisätä verkkosivuillesi.

#LuvatOK

Luvat OK -tarrat otettiin innokkaasti vastaan ja suosiosta kertoo yritysten sadat Instagram-päivitykset, jotka löytyvät myös hakemalla Instagramissa hashtagilla #luvatOK. Tarra antaa lisäarvoa yritykselle, sillä se on merkki esimerkillisestä toiminnasta luovan alan ammattilaisten toimeentulon puolesta. Asiakkaat myös arvostavat sitä, että yritys on valmis panostamaan heidän viihtyvyyteensä musiikin avulla.  

Tarvitsetko luvan?

Soiko yrityksessäsi taustamusiikki, mutta musiikinkäyttölupa on vielä hankkimatta? Teoston ja Gramexin lakisääteisen musiikkiluvan hankit helposti Musiikkilupien verkkokaupasta. Tutustu toimialakohtaisiin lupiin ja lupien hinnastoihin ja hanki lupa helposti verkkokaupastamme.

Lisää aiheista Ajankohtaista