Panosta kampaamosi viihtyvyyteen taustamusiikilla – ja muista musiikkilupa

Kampaajat sen itsekin tietävät: taustamusiikki luo positiivista ilmapiiriä ja hyvää energiaa. Taustamusiikki myös lisää asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä, sillä luodaan kampaamoon haluttua tunnelmaa ja se tasoittaa kampaamosta tulevia muita ääniä. 

Musiikki toimii myös hyvänä keskustelunaiheena asiakkaiden kanssa, tai rauhoittavana taustana silloin, kun asiakas ei halua jutustella, vaan rentoutua ja nauttia hemmotteluhetkestä.

Joko sinun kampaamossasi soi taustamusiikki?

Taustamusiikkilupa kampaamoon nyt helposti netistä:

Taustamusiikkilupa kampaamoon

Saat soittaa haluamaasi musiikkia kampaamossasi radiosta, omilta soittolistoilta tai musiikkipalvelusta. Jos samassa toimipisteessä toimii useita eri yrittäjiä, riittää, että hankitte yhteisen luvan. Luvan hinta määräytyy asiakastilan pinta-alan mukaan

Musiikkilupa kampaamoon – mikä ja miksi?

Musiikin soittaminen julkisesti edellyttää voimassaolevaa musiikkilupaa. 

Taustamusiikkilupa on tekijänoikeuksien alaista musiikkia käyttävien yritysten maksama, lakisääteinen korvaus musiikin tekijöille, esittäjille ja kustantajille. Musiikkilupien keräämät lupamaksut tilitetään tekijänoikeusjärjestöjen, Teoston ja Gramexin, kautta musiikin tekijöille ja esittäjille.

Hankkimalla musiikkiluvan sinäkin olet mukana huolehtimassa siitä, että myös musiikin tekijät ja esittäjät saavat ansaitsemansa korvauksen tekemästään työstä.