Valitse asiakkaillesi parasta treenimusiikkia – liikunta-alan musiikkiluvat nyt helposti netistä

Musiikki vaikuttaa positiivisesti treeniin ja urheilusuoritukseen. Tuttu taustamusiikki kuntosalilla tai jumpassa tsemppaa ja tekee harjoittelusta hauskempaa ja tehokkaampaa, tanssitunneilla musiikki on tietysti tärkeääkin tärkeämmässä roolissa.

Liikunta-alan musiikkilupa on nyt helppo valita ja ostaa verkosta:

Taustamusiikki kuntosalilla -lupa

Saat soittaa haluamaasi musiikkia kuntosalin treeni- ja pukuhuonetiloissa musiikkipalvelusta, radiosta tai tallenteelta.

Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa -lupa

Saat soittaa haluamaasi musiikkia liikunta- ja tanssitunneilla. Lupa on toimipaikkakohtainen ja sen hinta määräytyy kuukausittaisen tuntimäärän mukaan.

Musiikkilupa liikunnanohjaajalle

Musiikin soittamisen ja tallentamisen sisältävä lupa kattaa 60 ohjattua tuntia vuodessa. Lupa on ohjaajakohtainen, eli se sopii ohjaajalle, joka toimii monessa eri paikassa.

Musiikkilupa liikunta-alan yrityksessä – mikä ja miksi?

Musiikin soittaminen julkisesti yrityksessä edellyttää voimassaolevaa musiikkilupaa. 

Taustamusiikkilupa on tekijänoikeuksien alaista musiikkia käyttävien yritysten maksama, lakisääteinen korvaus musiikin tekijöille, esittäjille ja kustantajille. Lupamaksurahat tilitetään tekijänoikeusjärjestöjen, Teoston ja Gramexin, kautta luovan työn tekijöille, jotta musiikki voi hyvin jatkossakin. 

GT Musiikkiluvat Oy vastaa Teosto-maksun ja Gramex-korvauksen sisältävien musiikkilupien myynnistä suomalaisille yrityksille. Musiikkilupa liikunnanohjaajalle -lupa sisältää tallennusluvan, jonka verkosta yksityiskäyttöön ostettua musiikkia saa esittää myös julkisesti ryhmäliikunta- tai tanssitunneilla.