6.6.2022

Osta musiikkilupa taksiin ja voita festariliput!

Musiikkilupa mahdollistaa taustamusiikin käyttämisen esimerkiksi radiosta. Musiikkilupa-asiakkaat saavat käyttöönsä Luvat OK -tarran, jonka avulla myös asiakkaat tietävät, että yritys on mukana huolehtimassa musiikin soimisesta nyt ja tulevaisuudessa.

Kun ostat musiikkiluvan taksiisi aikavälillä 6.6.–26.6.2022, olet mukana arvonnassa, jonka voittaja saa neljä lippua Tikkurila Festivaaleille lauantaille 23.7.2022. Arvonnan säännöt löydät täältä.

Radio on ylivoimaisesti suosituin yrityksen taustamusiikin lähde, joten ennen vastaanottimen avaamista on syytä tarkistaa, millaisen luvan radion julkinen soittaminen vaatii – ja miksi.

Tarvitsenko minä luvan?

Radion soittaminen julkisesti – eli esimerkiksi taksissa – edellyttää musiikkilupaa. Musiikkilupa yhteen taksiin maksaa vain 6,98€/kk + alv. Anna musiikin soida – ja lisää viihtyvyyttä!

Lue täältä lisää siitä, miksi radion soittaminen julkisissa tiloissa vaatii musiikkiluvan.

Tietoa luvasta

  • Taustamusiikki taksissa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) taksissa
  • Luvan hinta määräytyy taksien lukumäärän mukaan
  • Laskutussykli valitaan luvanoston yhteydessä, ja se voi olla vuosittainen, puolivuosittainen tai neljännesvuosittainen
  • Lupa on toistaiseksi voimassa ja luvan irtisanomisaika on yksi kuukausi
  • Luvan hankkimisen yhteydessä voi samalla hankkia luvan, joka kattaa myös karaoken käytön taksissa

Hinnasto 2022

  • Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero
  • Minimikorvaus on yksi kuukausi
GRAMEX
TEOSTO
Musiikin lähde
€ / auto / kuukausi
€ / auto / kuukausi
radio / CD / mp3-soitin tms.
3,42
3,56
Lisäveloitus jos käytössä TV, video tai muu AV-laite
-0
1,16

Mikä GT Musiikkiluvat Oy on?

GT Musiikkiluvat Oy on Gramexin ja Teoston yhteisyritys. Musiikkiluvat tilittää lupamyynnistä keräämänsä tuotot täysimääräisinä tekijänoikeusjärjestöille Teostolle ja Gramexille, jotka ohjaavat tuotot musiikin tekijöille ja esittäjille.