Musiikilla lisää myyntiä!

Huolella valittu taustamusiikki voi parhaimmillaan saada myös kassakoneen kilisemään. Jos siis kaipaat myyntiin lisäpotkua, tutustu taustamusiikin tehoon!

Mitä taustamusiikin käyttö maksaa?

Testaa hintalaskuristamme, miten paljon taustamusiikin soittaminen maksaisi juuri sinulle. Valitse ensin toimialasi ja pääset laskuriin.

Valitse toimiala
Ravintolat, kahvilat, pubit
Myymälät, kauneus- ja terveyspalvelut
Hotellit ja majoitus
Liikunta
Taksit ja bussit
Tallennuslupa
DJ-toiminta
Oppilaitokset
Muut luvat
Laske hinta

Miten taustamusiikki voi kasvattaa myyntiä?

Pariskunta kultasepänliikkeessä ostoksilla

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kun asiakas pitää taustamusiikista, hän viihtyy pitempään ja käyttää enemmän rahaa.

Taustamusiikkivalinnoilla voi ohjata asiakkaiden käyttäytymistä ja saada asiakkaat hankkimaan haluamiasi tuotteita.

Cd levy

Onnistuneet taustamusiikkivalinnat saavat tutkimusten mukaan asiakkaat palaamaan liikkeeseen ja suosittelemaan sitä muille.

Parhaita tuloksia saat, kun taustamusiikki sopii yrityksen brändiin. Tutkimuksen mukaan brändiin sopiva taustamusiikki kasvatti vaateliikkeen myyntiä jopa 31 %!

Asiakkaidemme kokemuksia

/

Musiikki on osa kauppaamme, sillä luodaan hyvä fiilis asiakkaille ja työntekijöille. Lue lisää, miten K-Supermarket Förissä taustamusiikki on vaikuttanut kaupan suureen asiakaskuntaan.

Tuomas Kosunen K-Supermarket Föri
/

Musiikin soidessa yritys jää paremmin mieleen, ja kun hyvä fiilis välittyy, tulee yrityksessä asioitua suuremmalla todennäköisyydellä. Lue lisää, kuinka musiikilla houkutellaan asiakkaita Jungle Juice Bareihin.

Noora Fagerström Jungle Juice Bar
/

Taustamusiikki parantaa asiakaskokemusta ja yleistä tunnelmaa liikkeessä ja sillä tuodaan myös täytettä palveluun. Lue lisää, millaisia käytännön hyötyjä taustamusiikista on kauneudenhoitoalalla.

Sini Virtanen Kauneushoitola Blue Lagoon
/

Tuttuja kappaleita sisältävä taustamusiikki lisää myös henkilökunnan työviihtyvyyttä. Lue lisää kauppamme musiikkikokeiluista ja kokemuksistani. 

Miku Siljander, Kauppias K-Supermarket Oulainen
/

Taustamusiikki on olennainen osa taksipalveluamme. Musiikki taustalla rentouttaa ja luo fiilistä, sekä vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen taksimatkan aikana.

Jari Hindström JH Taksi
/

Heltin toimipisteet – Helttilät – eivät ole perinteisiä vuorolappujen ja desinfiointiaineen katkuisia lääkäriasemia, vaan hyvinvoinnin huoltamoita. Taustamusiikki toimii palvelukokemuksessamme tärkeänä osana jäsentemme rentoutuessa tapaamista odotellessa.

Tero Laitinen, Työterveyden ravistelija Heltti Oy
/

Minulle on ollut alusta asti selvää, että liikkeessäni soi musiikki ja usein asiakkaat kysyvätkin mikä radiokanava meillä soi. Musiikkiluvat on tietenkin kunnossa myös, koska yrittäjänä tiedän, että jokainen ansaitsee korvauksen tekemästään työstä. Lue lisää ajatuksistani ja kokemuksistani.

Suvi Savela-Kirvesniemi Kampaamo Pisara

Näin helposti pääset liikkeelle:

  • Määrittele tavoittelemasi mielikuvat ja tunnelmat.
  • Hanki siihen sopiva taustamusiikki tai tutustu kumppaneihimme ja valitse niistä itsellesi sopivin.
  • Laita luvat helposti kuntoon verkkokaupassamme.