Panosta asiakaskokemukseen – soita taustamusiikkia apteekissasi

Sopivan hiljaisella volyymilla soiva, rauhallinen taustamusiikki auttaa asiakkaita säilyttämään yksityisyytensä ja nostaa asiakaskokemuksen uudelle tasolle. Tee apteekissasi asioinnista miellyttävämpää musiikin avulla ja erotu eduksesi.

Musiikkilupa apteekkiin on helppo ostaa verkosta:

ikoni jossa sydän ja apteekin merkki

Taustamusiikki asiakastilassa -lupa

Saat soittaa haluamaasi musiikkia apteekin asiakastilassa musiikkipalvelusta, radiosta tai itse tekemiltäsi soittolistoilta. Luvan hinta määräytyy asiakastilan pinta-alan mukaan.

Mistä taustamusiikki apteekkiin?

Teemme yhteistyötä useiden musiikkipalveluiden kanssa, joten löydät listaltamme varmasti omiin tarpeisiisi sopivan kumppanin. Tutustu yhteistyökumppaneihimme tai ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme kaikissa taustamusiikkiin liittyvissä asioissa. Myyntijohtajamme Timo Ahokanto on apunasi puhelimitse nro: 040 564 8833 tai sähköpostitse osoitteessa: timo.ahokanto@musiikkiluvat.fi

Musiikkilupa apteekissa – mikä ja miksi?

Musiikin soittaminen julkisesti yrityksessä edellyttää voimassaolevaa musiikkilupaa. 

Taustamusiikkilupa on tekijänoikeuksien alaista musiikkia käyttävien yritysten maksama, lakisääteinen korvaus musiikin tekijöille, esittäjille ja kustantajille. Musiikkilupien keräämät lupamaksut tilitetään tekijänoikeusjärjestöjen, Teoston ja Gramexin, kautta musiikin tekijöille ja esittäjille.

Hankkimalla musiikkiluvan sinäkin olet mukana huolehtimassa siitä, että myös musiikin tekijät ja esittäjät saavat ansaitsemansa korvauksen tekemästään työstä.