Taustamusiikki on kauneusalan yrityksen kilpailuvaltti

Huolella valittu taustamusiikki luo tilaasi tunnelmaa ja saa asiakkaat sekä viihtymään, palaamaan että suosittelemaan liikettäsi muillekin. Kun käytössäsi on musiikkilupa, saat soittaa yrityksessäsi juuri haluamaasi musiikkia.

Musiikkilupa kampaamoon tai kauneushoitolaan – mitä se maksaa?

Musiikkiluvan hinta perustuu liikkeesi asiakastilojen pinta-alaan. Esimerkiksi pienen parturi-kampaamon (max 30 m2) luvan kuukausihinta on vain 22,01 €/kk. Laske oman lupasi hinta Musiikilupien verkkokaupassa!

Valitse toimiala
Ravintolat, kahvilat, pubit
Myymälät, kauneus- ja terveyspalvelut
Hotellit ja majoitus
Liikunta
Taksit ja bussit
Tallennuslupa
DJ-toiminta
Oppilaitokset
Muut luvat
Osta musiikkilupa

Taustamusiikki asiakastilassa -lupa kampaamoille ja kauneushoitoloille – mitä se sisältää?

Musiikkilupa on lakisääteinen tekijänoikeusmaksu, joka varmistaa, että musiikin tekijät ja esittäjät saavat työstään heille kuuluvan korvauksen. Kun yrityksesi musiikkilupa on kunnossa, voit soittaa asiakkaillesi juuri sitä musiikkia, mitä haluat. 

Musiikkilupien keräämät korvaukset tilitetään Gramexin ja Teoston toimesta tekijänoikeuksien omistajille, eli musiikin tekijöille, esittäjille, tuottajille ja kustantajille.

  • Musiikkilupa on toimipaikkakohtainen: jos samassa liiketilassa toimii useita yrittäjiä, riittää, että he hankkivat yhteisen luvan
  • Luvan hinta määräytyy asiakastilan pinta-alan mukaan. Toimipisteessä yksin työskentelevät kauneudenhoitoalan yrittäjät lisensioidaan hinnaston alimman kategorian mukaan (22,01 € /kk)
  • Musiikkilupaa ei tarvita, jos asiakastila on omassa asunnossa, eikä asiakastilaan ole erillistä sisäänkäyntiä
  • Voit valita sopivan laskutusaikataulun luvan oston yhteydessä: se voi olla vuosittainen, puolivuosittainen tai neljännesvuosittainen
  • Lupa on toistaiseksi voimassa, ja sen irtisanomisaika on yksi kuukausi
  • Musiikkilupa on yritykselle verovähennyskelpoinen kulu

Osta lupa ja osallistu Marshall Bluetooth-kaiuttimen arvontaan!

1.3.2023 – 31.3.2023 aikavälillä uuden luvan ostaneiden kauneus – ja kampaamoalan asiakkaiden kesken arvotaan Marshall Bluetooth-kaiutin (arvo 149€). Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.


Luvan ostaneille Luvat OK -tarra merkiksi yhteiskuntavastuullisuudesta

Näytä myös asiakkaillesi, että toimit yhteiskuntavastuullisesti ja huolehdit siitä, että musiikki soi myös tulevaisuudessa! Musiikkiluvan ostettuasi lähetämme Luvat OK -tarran merkiksi siitä, että yrityksesi on mukana edistämässä suomalaista musiikkikulttuuria.

Kokemuksia kampaamon ja kauneushoitolan taustamusiikista

Cutters parturi-kampaamoketjussa tuttu musiikki on tärkeä osa fiilistä – sekä salonkiketjun
asiakkaille että työntekijöille. Lue lisää!

Tilaa Musiikkilupien uutiskirje

Tilaa Musiikkilupien uutiskirje ja saat uusimmat vinkit ja ideat taustamusiikin käyttöön sekä asiakaskokemuksen rakentamiseen, ja olet aina perillä ajankohtaisista taustamusiikkiin liittyvistä asioista!