Töihin meille

Haluatko sinäkin olla mukana kehittämässä taustamusiikinkäyttöä suomalaisissa yrityksissä? Lue lisää, millainen Musiikkiluvat on työpaikkana!

Ilmoitamme avoimista työpaikoista LinkedIn-sivuillamme. Seuraa meidän sivuamme ja saat tietää ensimmäisenä uusista työmahdollisuuksista!

GT Musiikkiluvat Oy on musiikkialan uudenlainen lupakauppa, joka edistää tunnetun musiikin käyttöä yrityksissä sekä myy ja markkinoi taustamusiikkilupia eri toimialojen yrityksille. Musiikkiluvat auttaa kaikenkokoisia yrityksiä taustamusiikin käyttöönotossa sekä kasvattaa yritysten tietoutta tunnetun musiikin monipuolisista mahdollisuuksista ja vaikutuksista liiketoimintaan.

Musiikkiluvilla tehdään tärkeää työtä tasavertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden toteutumiseksi varmistaen musiikin ammatillisen tekemisen jatkossakin. Musiikkilupien tavoitteena on, että jokainen suomalainen yritys tiedostaisi tunnetun musiikin tuomat positiiviset vaikutukset asiakkaiden ja työntekijöiden kokemukseen ja viihtyvyyteen.

Musiikkiluvat työpaikkana

Musiikkilupien työyhteisö on tiivis ja yhtenäinen, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää niin omaa työnkuvaansa kuin organisaationkin toimintaa. Työntekijöiden hyvinvointi ja kehitysmahdollisuudet ovat tärkeässä asemassa Musiikkilupien toiminnassa. Musiikkiluvat tarjoaa kannustavan alustan ja tuen uuden oppimiselle ja kehitykselle sekä panostaa työhyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen.

Musiikkilupien henkilökunta koostuu 18:sta motivoituneesta alansa ammattilaisesta. Musiikkiluvilla on viisi eri osastoa: myynti, asiakaspalvelu, ICT, talous sekä markkinointi ja viestintä. Jos siis olet myynnin, markkinoinnin, ICT, asiakapalvelun tai talousasioiden osaaja ja omaat omatoimisen ja motivoituneen työotteen ja sinulla on halua kehittyä työssäsi, sovit mainiosti osaksi Musiikkilupien työyhteisöä.

Työntekijäkokemuksia

”Työskentely Musiikkiluvilla on ollut monipuolista, innostavaa ja sopivan haastavaa. Musiikkiluvilla omaan työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa: vastuu ja rooli kehittyy kokemuksen myötä. Meillä on hyvä työyhteisö, jossa kaikilla on työmoraali korkealla. On hienoa tehdä työtä yhteisen hyvän ja suomalaisen musiikin eteen” -Maria Hagman, Musiikkilupien entinen myyntipäällikkö.

Onko Musiikkiluvat seuraava työnantajasi?

Ilmoitamme avoimista työpaikoista LinkedIn-sivuillamme. Seuraa meidän sivuamme ja saat tietää ensimmäisenä uusista työmahdollisuuksista.