Töihin meille

Haluatko sinäkin olla mukana kehittämässä taustamusiikinkäyttöä suomalaisissa yrityksissä? Lue lisää, millainen Musiikkiluvat on työpaikkana!

Ilmoitamme avoimista työpaikoista LinkedIn-sivuillamme. Seuraa meidän sivuamme ja saat tietää ensimmäisenä uusista työmahdollisuuksista!

Avoimet työpaikat

Avainasiakaspäällikkö

Musiikki vaikuttaa meistä jokaiseen, se saa tuntemaan, liikkumaan ja jopa toimimaan. Me Musiikkiluvilla pidämme huolen siitä, että musiikki elää ja kuuluu oikeissa paikoissa, oikeilla tavoilla ja tukee asiakkaidemme liiketoimintaa. Me osaltamme vaikutamme siihen, että musiikkia halutaan esittää ja sitä voidaan luvallisesti soittaa.

Avainasiakaspäällikkönä olet aktiivista asiakastyötä tekevä musiikin käytön edustaja, jolla on hieno tehtävä edistää musiikin käyttöä suomalaisissa yrityksissä kautta linjan. Musiikin edustajana sinä avaat sekä uusia ovia, että huolehdit nykyisistä avainasiakkaistamme. Työsi on melko itsenäistä, joten sinulla on sekä halua, että kyvykkyyttä olla oman ajankäyttösi virtuoosi.

Koska työtä tehdään ihmisten kanssa, niin luonnollisesti sinulla on syytä olla hyvät vuorovaikutustaidot. Keskustelukumppanisi ovat välillä työntekijöitä ja välillä johtajia, joten luet tilanteita sujuvasti ja luot esiintymiselläsi luottamusta ja innostusta. Pääset myös esiintymään puhujana erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Et ole vain edustaja, olet myös vaikuttaja.

Sinulla on myös taustaa bisneksestä ja asiakkaista. Olet ehkä ollut myyntipäällikkönä tai vastaavassa roolissa aiemmin. Olennaista on, että olet ollut aktiivisessa asiakastyössä. Olet oppinut tuottamaan lisäarvoa asiakkaille ja tiedät, kuinka tulos seuraa oikeaa tekemistä.

Meille ensisijaista on löytää kulttuurimme sopiva, mainio tyyppi, joten taustasi voi olla moninainen. Tosi hienoa olisi, jos sinulla olisi kokemusta esimerkikis kaupan tai MaRan aloilta. Myös tausta kiinteistöjen tai tapahtumien parissa voisi olla oikein sopiva. Ja jos olet jo jonkin aikaa asiakastyötä tehnyt, niin todennäköisesti sinulla on myös jo verkostoja, joista on aina hyötyä.

Voimme tarjota sinulle joustavan työnteon mallin, hyvillä etätyömahdollisuuksilla. Toimistomme löytyy Espoon Keilaniemestä, meren ääreltä. Palkkaus meillä on kiinteä ja siihen päälle tulevat myyntibonukset. Myös työsuhde-edut ovat meillä varmasti kilpailukykyiset.

Koska edustamme musiikkia, toivomme musiikin olevan sinulle myös merkityksellinen asia ja saat iloa työskennellessäsi musiikin edistämiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Sanna (040 514 5406) ja Timo (040 564 8833). Lupaamme nopeat vastaukset ja pikaisia päätöksiä. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, eli olethan pikaisesti yhteydessä. Kuulemisiin! 🎶

GT Musiikkiluvat Oy

GT Musiikkiluvat Oy on musiikkialan uudenlainen lupakauppa, joka edistää tunnetun musiikin käyttöä yrityksissä sekä myy ja markkinoi taustamusiikkilupia eri toimialojen yrityksille. Musiikkiluvat auttaa kaikenkokoisia yrityksiä taustamusiikin käyttöönotossa sekä kasvattaa yritysten tietoutta tunnetun musiikin monipuolisista mahdollisuuksista ja vaikutuksista liiketoimintaan.

Musiikkiluvilla tehdään tärkeää työtä tasavertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden toteutumiseksi varmistaen musiikin ammatillisen tekemisen jatkossakin. Musiikkilupien tavoitteena on, että jokainen suomalainen yritys tiedostaisi tunnetun musiikin tuomat positiiviset vaikutukset asiakkaiden ja työntekijöiden kokemukseen ja viihtyvyyteen.

Musiikkiluvat työpaikkana

Musiikkilupien työyhteisö on tiivis ja yhtenäinen, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää niin omaa työnkuvaansa kuin organisaationkin toimintaa. Työntekijöiden hyvinvointi ja kehitysmahdollisuudet ovat tärkeässä asemassa Musiikkilupien toiminnassa. Musiikkiluvat tarjoaa kannustavan alustan ja tuen uuden oppimiselle ja kehitykselle sekä panostaa työhyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen.

Musiikkilupien henkilökunta koostuu 18:sta motivoituneesta alansa ammattilaisesta. Musiikkiluvilla on viisi eri osastoa: myynti, asiakaspalvelu, ICT, talous sekä markkinointi ja viestintä. Jos siis olet myynnin, markkinoinnin, ICT, asiakapalvelun tai talousasioiden osaaja ja omaat omatoimisen ja motivoituneen työotteen ja sinulla on halua kehittyä työssäsi, sovit mainiosti osaksi Musiikkilupien työyhteisöä.

Työntekijäkokemuksia

”Työskentely Musiikkiluvilla on ollut monipuolista, innostavaa ja sopivan haastavaa. Musiikkiluvilla omaan työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa: vastuu ja rooli kehittyy kokemuksen myötä. Meillä on hyvä työyhteisö, jossa kaikilla on työmoraali korkealla. On hienoa tehdä työtä yhteisen hyvän ja suomalaisen musiikin eteen” -Maria Hagman, Musiikkilupien myyntipäällikkö.

Onko Musiikkiluvat seuraava työnantajasi?

Ilmoitamme avoimista työpaikoista LinkedIn-sivuillamme. Seuraa meidän sivuamme ja saat tietää ensimmäisenä uusista työmahdollisuuksista.