Tomi Vottonen Musiikkilupien aluevastaavaksi Uudellemaalle

kaksi ihmistä kättelee

Musiikkilupien kenttäorganisaatio on taas saanut täydennystä, kun Tomi Vottonen on siirtynyt Musiikkilupien leipiin työskenneltyään 16 vuotta valtionhallinnossa. Tomi haki aluevastaavan paikkaa selvittääkseen, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen ja onkin jo muutaman viikon verran ehtinyt perehtyä Musiikkilupien toimintaan. Tomin jämptistä olemuksesta ja hauskoista sutkautuksista onkin päästy jo toimistolla nauttimaan ja ne varmasti otetaan positiivisesti vastaan myös kentällä.  

Omien sanojensa mukaan Tomin suhde musiikkiin rajoittuu sen sujuvaan kuunteluun ja satunnaiseen ilmakitaran vinguttamiseen. Hetken asiaa pohdittuaan Tomi kuitenkin myöntää musiikin merkitsevän, paljonkin. ”Kaikkiin tähänastisen elämäni ”tähtihetkiin” ja toisaalta suurimpiin pettymyksiin ja menetyksiin liittyy tietyt kappaleet ja esittäjät. Musiikki on näin ollut luomassa muistoja ja toisaalta musiikista on saanut voimaa punnertaa painot vielä kerran ylös”, Tomi kertoo.

Luettuaan työpaikkailmoituksen läpi ja tutustuttuaan GT Musiikkiluvat Oy:n nettisivuihin Tomi sanoi pystyvänsä helposti samaistumaan yrityksen arvoihin ja päämääriin musiikin käytön edistäjänä. Muuta ei sitten tarvittu, päätös oli valmis. ”On ollut helppo tulla uutena työntekijänä firmaan, jossa on ilmeisen hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Entuudestaan tiedän, että ns. kenttätyö ja ihmisten parissa toimiminen on ominta aluettani, joten odotan innolla varsinaisen työn alkamista ja käytännön kautta oppimista. Sanotaan, että Siperia opettaa!”, Tomi toteaa vielä lopuksi.    

Uudessa työssään Tomi on yksi Musiikkilupien viidestä aluevastaavasta ja tulee kiertämään Itäisen Uudenmaan lisäksi Kaakkois-Suomen yrityksiä auttaen musiikin käyttölupien hankinnassa sekä puhuen musiikin käytön hyödyistä. 

Tervetuloa Musiikkiluville, Tomi!

Lisää aiheista Yleinen