Kaikki tutut kappaleet käytössäsi

Taustamusiikki on tehokkainta silloin, kun se sisältää asiakkaidesi tunnistamia kappaleita. Musiikkiluvalla saat käyttöösi maailman kattavimman valikoiman musiikkia ja olet mukana takaamassa sen, että musiikin tekijät ja esittäjät saavat ansaitsemansa korvauksen tekemästään työstä.

Osta musiikkilupa

Musiikkilupien verkkokaupasta saat taustamusiikin esittämiseen tarvittavat Teoston ja Gramexin luvat helposti, yhdellä kerralla. Sen jälkeen voit keskittyä myymään tunteella – musiikin kanssa.

Valitse toimiala
Ravintolat, kahvilat, pubit
Myymälät, kauneus- ja terveyspalvelut
Hotellit ja majoitus
Liikunta
Taksit ja bussit
Tallennuslupa
DJ-toiminta
Oppilaitokset
Muut luvat
Osta musiikkilupa

Milloin tarvitset musiikkiluvan?

Kun käytät taustamusiikkia missä vain tilassa, missä asiakkaasi liikkuvat tai ovat palveltavana, kuten myymälässä, odotus- tai hoitohuoneessa sekä vastaanotto- ja toimistotilassa.

Kun soitat musiikkia esim. radiosta, nettiradiosta, televisiosta, äänilevyltä, tietokoneelta, tai julkiseen esittämiseen tarkoitetusta suoratoistopalvelusta kuten Soundtrack Your Brand.

Luvan tarvitsevat mm. ravintolat, kahvilat, kaupat, kuntokeskukset, taksit, kampaamot ja muut kauneushoitolat, terveysasemat, hoivalaitokset, oppilaitokset, DJ:t ja liikunnan ohjaajat. 

Lupa on hankittava riippumatta siitä, mistä ja millaista musiikkia soitat. Musiikkilupa tarvitaan myös, jos käytät musiikkivideoita tai käytät tallentamaasi musiikkia julkisesti.

Miten hyödyt musiikkiluvasta?

  • Rajatton määrä tunnettua musiikkia käytössäsi
  • Monipuoliset soittolistat, joihin henkilökuntasikaan ei kyllästy
  • Musiikki mistä tahansa lähteestä
  • Mukana tukemassa kotimaisia musiikin tekijöitä ja esittäjiä

Asiakkaidemme kokemuksia

/

Musiikki on osa kauppaamme, sillä luodaan hyvä fiilis asiakkaille ja työntekijöille. Lue lisää, miten K-Supermarket Förissä taustamusiikki on vaikuttanut kaupan suureen asiakaskuntaan.

Tuomas Kosunen K-Supermarket Föri
/

Musiikin soidessa yritys jää paremmin mieleen, ja kun hyvä fiilis välittyy, tulee yrityksessä asioitua suuremmalla todennäköisyydellä. Lue lisää, kuinka musiikilla houkutellaan asiakkaita Jungle Juice Bareihin.

Noora Fagerström Jungle Juice Bar
/

Taustamusiikki parantaa asiakaskokemusta ja yleistä tunnelmaa liikkeessä ja sillä tuodaan myös täytettä palveluun. Lue lisää, millaisia käytännön hyötyjä taustamusiikista on kauneudenhoitoalalla.

Sini Virtanen Kauneushoitola Blue Lagoon
/

Dj-lisenssi on toimiva tuote ja luvan hoitaminen on tehty tosi helpoksi. Lupamaksut on tärkeitä, että artistit saa rahaa työstään. Lue lisää kokemuksiani Musiikkiluvista ja musiikinkäytöstä.

Mikael Lönnberg DJ Mikke
/

Tuttuja kappaleita sisältävä taustamusiikki lisää myös henkilökunnan työviihtyvyyttä. Lue lisää kauppamme musiikkikokeiluista ja kokemuksistani. 

Miku Siljander, Kauppias K-Supermarket Oulainen
/

Taustamusiikki on olennainen osa taksipalveluamme. Musiikki taustalla rentouttaa ja luo fiilistä, sekä vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen taksimatkan aikana.

Jari Hindström JH Taksi
/

Heltin toimipisteet – Helttilät – eivät ole perinteisiä vuorolappujen ja desinfiointiaineen katkuisia lääkäriasemia, vaan hyvinvoinnin huoltamoita. Taustamusiikki toimii palvelukokemuksessamme tärkeänä osana jäsentemme rentoutuessa tapaamista odotellessa.

Tero Laitinen, Työterveyden ravistelija Heltti Oy
/

Minulle on ollut alusta asti selvää, että liikkeessäni soi musiikki ja usein asiakkaat kysyvätkin mikä radiokanava meillä soi. Musiikkiluvat on tietenkin kunnossa myös, koska yrittäjänä tiedän, että jokainen ansaitsee korvauksen tekemästään työstä. Lue lisää ajatuksistani ja kokemuksistani.

Suvi Savela-Kirvesniemi Kampaamo Pisara
/

Hienoa, että musiikin esittämiseen ja tallentamiseen liittyvät luvat saa nyt yhdestä paikasta. Niille, jotka joutuivat luopumaan Spotify Business -tuotteen käytöstä, vinkkaan, että tutustukaa Musiikkilupien tallennuslupaan.

Kati Kauravaara Liikuntafysio Sello
/

Musiikilla on keskeinen rooli Sävelsirkku-palvelussamme ja saamme asiakkailtamme runsaasti palautetta musiikin hyvää tekevästä voimasta, joka näkyy ikääntyneiden hyvinvointina ja henkilökunnan työn ilona.

Eija Lämsä, CEO Sentina Oy

Musiikkiluvat toimialoittain

Miten lähdet liikkeelle?

Jos kaipaat apua taustamusiikkilupien kanssa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Asiantunteva asiakaspalvelumme on mielellään apunasi.

Jos taas kaipaat apua taustamusiikin suunnittelussa ja toteuttamisessa, jätä yhteydenottopyyntö myyntiimme ja palaamme asiaan. Löydämme verkostostamme varmasti myös sinun tarpeisiisi sopivan taustamusiikkipartnerin.

Jos kaikki on selvää, ja tarvitset ainoastaan taustamusiikkiluvan, valitse vain toimialasi ja oikea lupa ja jatka verkkokauppaamme.