DJ-lisenssit

DJ-lisenssit tai DJ-luvat kattavat musiikin tallentamisen DJ-toiminnassa. Valitse joko DJ-lisenssi tai DJ-kertalisenssi riippuen siitä, kuinka usein esiinnyt. Hankkimalla DJ-luvan olet mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään heille kuuluvan korvauksen. 

Kuva DJ Mikestä
”Dj-lisenssi on toimiva tuote ja luvan hoitaminen on tehty tosi helpoksi. Lupamaksut on tärkeitä, että artistit saa rahaa työstään. ”
Mikael Lönnberg DJ Mikke

Tapahtumapaikan DJ-lisenssi

Lupa kattaa ravintolassa esiintyvien tiskijukkien puolesta musiikin tallentamisen. Lupa sisältää myös oikeuden käyttää musiikin nettikaupoista yksityiseen käyttöön hankittuja kappaleita, vastoin ostoehtoja, julkiseen esittämiseen. Julkista esittämistä lupa ei kuitenkaan kata, vaan ravintolassa tulee olla lisäksi Gramexin Tanssimusiikki ravintolassa -lupa sekä Teoston vastaava MEKA-esityslupa.

DJ-lisenssi

DJ-lisenssi kattaa DJ-toiminnassa musiikin tallentamisen. Lupa sisältää myös oikeuden käyttää musiikin nettikaupoista yksityiseen käyttöön hankittuja kappaleita, vastoin ostoehtoja, julkiseen esittämiseen. Julkista esittämistä lupa ei kuitenkaan kata, esityspaikassa tulee olla Gramexin ja Teoston voimassa olevat esitysluvat. Dj-lisenssi sopii DJ:lle, jotka esiintyvät säännöllisesti.

DJ-kertalisenssi

DJ-kertalisenssi kattaa DJ-toiminnassa musiikin tallentamisen 24 tunnin ajaksi. Lupa sisältää myös oikeuden käyttää musiikin nettikaupoista yksityiseen käyttöön hankittuja kappaleita, vastoin ostoehtoja, julkiseen esittämiseen. Julkista esittämistä lupa ei kuitenkaan kata, esityspaikassa tulee olla Gramexin ja Teoston voimassa olevat esitysluvat. Dj-kertalisenssi sopii DJ:lle, jotka esiintyvät kertaluonteisesti.