Majoitusliikkeet

Jos majoitusliike tarjoaa asiakkailleen musiikin soittoon käytettäviä laitteita, tulee majoitusliikkeen hankkia musiikinkäyttölupa. Luvat tarvitaan myös, jos musiikkia soitetaan yleisissä tiloissa. Hotellien ja hostellien ravintolat tarvitsevat myös erillisen taustamusiikki ravintolassa -luvan.

Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti ja olla mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen. 

hotellihuone

Taustamusiikki hotellihuoneessa

Taustamusiikki hotellihuoneessa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) hotellihuoneessa. Käyttökohteita ovat mm. hotelli- ja hostel -huoneet ja muut vastaavat majoitustilat ja/tai niiden yleiset tilat kuten aulatilat tai huoneisiin johtavat käytävät.

Taustamusiikki ravintolassa: majoitus

Taustamusiikki ravintolassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) majoitusliikkeiden ravintoloiden ja kahviloiden asiakastiloissa.

Taustamusiikki lomamökissä

Taustamusiikki lomamökissä -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) lomamökeissä.

Taustamusiikki viikko-osaketoiminnassa

Taustamusiikki viikko-osaketoiminnassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) viikko-osakkeita hallinnoivan yrityksen itse omistamissa viikko-osakkeissa.