Taustamusiikkiluvat muihin asiakastiloihin

Muut asiakastilat

Taustamusiikki lisää asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä ja oikeinvalittuna vaikuttaa ostoskäyttäytymiseen ja vahvistaa yrityksen mielikuvaa. Muita asiakastiloja ovat muun muassa pankit, vakuutuslaitokset, autoliikkeet, huoltoasemien myymälätilat, peli- ja harrastetilat sekä tatuointiliikkeet.

Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti ja olla mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.

ihmisia aulassa

Taustamusiikki asiakastilassa: Muut asiakastilat

Taustamusiikki asiakastilassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) yrityksen asiakastiloissa ja palvelutiloissa.

Musiikkivideot asiakastilassa

Musiikkivideot asiakastilassa -lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen asiakastilassa. Lupa ei kata äänitteeltä esitettävän taustamusiikin esittämistä ko. tiloissa. Lisäksi tarvitset Teoston Taustamusiikki asiakastilassa -luvan, jonka saat ottamalla yhteyttä Musiikkilupien asiakaspalveluun. 

Taustamusiikki ulkotilassa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) yrityksen käytössä olevista kaiuttimista ulkotilassa.