Vähittäis- ja erikoiskauppa

Taustamusiikki on erinomainen yrittäjän apulainen. Oikein valitun taustamusiikin avulla voit muun muassa saada asiakkaat viettämään myymälässäsi enemmän aikaa, mikä puolestaan voi lisätä myyntiä. Taustamusiikin vaikutus on erityisen positiivinen, jos musiikki asiakkaiden tunnistamaa.

Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti ja olla mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät ja esittäjät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.

K-Supermarket Oulaisen kauppias Miku Siljander
”Tuttuja kappaleita sisältävä taustamusiikki lisää myös henkilökunnan työviihtyvyyttä”
Miku Siljander, Kauppias K-Supermarket Oulainen

Taustamusiikki asiakastilassa: Vähittäis- ja erikoiskauppa

Taustamusiikki asiakastilassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) vähittäis- ja erikoiskauppojen asiakastiloissa.

Musiikkivideot asiakastilassa

Musiikkivideot asiakastilassa -lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen asiakastilassa. Lupa ei kata äänitteeltä esitettävän taustamusiikin esittämistä ko. tiloissa. Lisäksi tarvitset Teoston Taustamusiikki asiakastilassa -luvan, jonka saat ottamalla yhteyttä Musiikkilupien asiakaspalveluun. 

Taustamusiikki ulkotilassa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) yrityksen käytössä olevista kaiuttimista ulkotilassa.