Arvontasäännöt

Arvontasäännöt Trustmary-kyselyyn vastanneiden kesken

1. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 1.11.2023 – 31.1.2024 välisenä aikana.

Voittaja arvotaan 1.2.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

2. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää GT Musiikkiluvat Oy, Y-tunnus 2647504-7

3. Arvonnan palkinnot

Arvonnan palkintona on Ticketmasterin lahjakortti (arvo 100 €). Palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi.

4. Voittajan valinta, arvonta ja osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla Trustmaryn kyselyyn kilpailun voimassaoloajan puitteissa osoitteessa: https://nps.trustmary.com/QLXlmBnJX

Kilpailun vastaukset julkaistaan Musiikkilupien verkkosivuilla, mikäli osallistuja antaa siihen luvan kyselylomakkeella. Verkkosivuilla julkaistuja vastauksia voidaan hyödyntää myös Musiikkilupien sosiaalisen median kanavissa.

Kilpailun palkinnon saaja arvotaan kaikkien kilpailuaikana kyselylomakkeen kautta arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan 1.2.2024. Arvonnan suorittaa GT Musiikkiluvat Oy. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun tai arvontaan.

5. Voitosta ilmoittaminen

Voittajaa informoidaan voitosta sähköpostitse 1.2.2024. Voittajan on lunastettava palkintonsa 15.2.2024 mennessä.

6. Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kampanjassa kerättäviä vastauksia jaetaan Musiikkilupien verkkosivuilla osallistujan lomakkeella määrittämän vastauksen mukaan. Näitä verkkosivuilla julkaistuja vastauksia voidaan hyödyntää myös Musiikkilupien sosiaalisen median kanavissa.

7. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

8. Erityisehdot

Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

9. Rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä: GT Musiikkiluvat Oy

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja käsitellään GT Musiikkiluvat Oy:n tietosuojaselosteessa määritetyllä tavalla.

Tilaa uutiskirje