Arvontasäännöt

Arvontasäännöt kyselyyn vastanneiden kesken

1. Osallistumisaika

Kyselyyn ja arvontaan voi osallistua 1.2.2024 – 30.4.2024 välisenä aikana Jumbo-Flamingossa, Kauppakeskus Ratinassa, Kauppakeskus Myllyssä ja Kauppakeskus Kaaressa.

Osallistujilla on mahdollisuus voittaa lahjakortti joka kuukausi voimassaoloaikana.
Sama henkilö voi voittaa lahjakortin vain yhden kerran per kalenterikuukausi.

2. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää GT Musiikkiluvat Oy, Y-tunnus 2647504-7.

3. Arvonnan palkinnot

Arvonnan palkintona on kauppakeskuksen lahjakortteja alla esitetyn mukaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi.

Jumbo-Flamingo: yhteensä yhdeksän kappaletta 50 euron lahjakortteja Jumbo-Flamingoon
Ratina: yhteensä yhdeksän kappaletta 50 euroa lahjakortteja Ratinaan
Mylly: yhteensä yhdeksän 50 euroa lahjakortteja Myllyyn
Kaari: yhteensä yhdeksän 50 euron lahjakortteja Kaareen

Lahjakortteja arvotaan kussakin kuussa helmi-, maalis- ja huhtikuun päätteeksi.

4. Osallistuminen, arvonta ja voittajan valinta

Arvontaan osallistutaan vastaamalla kyselyyn ja suorittamalla kyselyn loppuun saakka kauppakeskuksesta löytyvillä päätelaitteilla voimassaoloajan puitteissa.

Palkinnot arvotaan kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken, jotka ovat jättäneet sähköpostiosoitteensa kyselyn voimassaoloaikana kyselylomakkeen kautta. Osallistuja voi voittaa lahjakortin vain yhden kerran per kalenterikuukausi. Arvonta suoritetaan kunkin kuukauden päätyttyä seuraavan kuun alussa. Arvonnan suorittaa GT Musiikkiluvat Oy.

Kauppakeskuksen tai muutoin kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kyselyyn päätelaitteilla tai arvontaan.

5. Voitosta ilmoittaminen

Voittajia informoidaan voitosta sähköpostitse seuraavan kuun alussa. Voittaja noutaa lahjakortin itse kauppakeskuksesta.

6. Henkilötietojen keräys, tallennus, käsittely, luovuttaminen ja poistaminen

Kyselyssä kerätään vastaajan sähköpostiosoite (henkilötieto) arvonnan voittajien kontaktointia varten. Henkilötietoja ei kerätä suoramarkkinointiin. Kyselyssä kerättävistä henkilötiedoista ainoastaan arvonnan voittajien sähköpostiosoitteet (3×3=9kpl) luovutetaan kauppakeskuksen nimetylle yhteyshenkilölle, joka kontaktoi voittajia palkinnon luovuttamisesta sopimiseksi. Kaikki arvontaa varten tallennetut sähköpostiosoitteet poistetaan viimeistään kuukauden kuluttua kyselyn ja arvonnan päättymisestä.

7. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

8. Erityisehdot

Kaikenlainen arvontaan osallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen.

9. Rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä: GT Musiikkiluvat Oy

Tietoja käsitellään GT Musiikkiluvat Oy:n tietosuojaselosteessa määritetyllä tavalla.

Arvontasäännöt Trustmary-kyselyyn vastanneiden kesken

1. Kilpailuaika

Kilpailuun voi osallistua 1.2.2024 – 23.6.2024 välisenä aikana.

Voittaja arvotaan 24.6.2024 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

2. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää GT Musiikkiluvat Oy, Y-tunnus 2647504-7

3. Arvonnan palkinnot

Arvonnan palkintona on Tiketin lahjakortti (arvo 100 €). Palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi.

4. Voittajan valinta, arvonta ja osallistuminen

Arvontaan osallistutaan vastaamalla Trustmaryn kyselyyn kilpailun voimassaoloajan puitteissa osoitteessa: https://nps.trustmary.com/QLXlmBnJX

Kilpailun vastaukset julkaistaan Musiikkilupien verkkosivuilla, mikäli osallistuja antaa siihen luvan kyselylomakkeella. Verkkosivuilla julkaistuja vastauksia voidaan hyödyntää myös Musiikkilupien sosiaalisen median kanavissa.

Kilpailun palkinnon saaja arvotaan kaikkien kilpailuaikana kyselylomakkeen kautta arvontaan osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan 24.6.2024. Arvonnan suorittaa GT Musiikkiluvat Oy. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun tai arvontaan.

5. Voitosta ilmoittaminen

Voittajaa informoidaan voitosta sähköpostitse 24.6.2024. Voittajan on lunastettava palkintonsa 28.6.2024 mennessä.

6. Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kampanjassa kerättäviä vastauksia jaetaan Musiikkilupien verkkosivuilla osallistujan lomakkeella määrittämän vastauksen mukaan. Näitä verkkosivuilla julkaistuja vastauksia voidaan hyödyntää myös Musiikkilupien sosiaalisen median kanavissa.

7. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

8. Erityisehdot

Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

9. Rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä: GT Musiikkiluvat Oy

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja käsitellään GT Musiikkiluvat Oy:n tietosuojaselosteessa määritetyllä tavalla.

Tilaa uutiskirje