Näkymä ikkunasta ravintolaan sisälle, jossa asiakkaita ja tarjoilijoita

Taustamusiikki ravintolassa

Taustamusiikki ravintolassa lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) ravintoloiden ja kahviloiden asiakastiloissa.

Tutustu tuotteen erityisehtoihin.

Jos tarvitset määräaikaisen luvan, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Määräaikaista lupaa ei voi ostaa nettikaupastamme.

Jos olet jo asiakkaamme ja sinulla on käyttäjätunnus OmaLupa-palveluun, voit valita aiemmin lisäämäsi toimipaikan.

Musiikin käyttökuukaudet (vuosittain)
Tarkista tiedot
Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Luvan perustiedot

  • Ravintolan taustamusiikkilupa on tarkoitettu mm. ravintoloille, pubeille ja baareille, kahviloille, tanssiravintoloille, yökerhoille ja klubeille, jotka käyttävät musiikkia tiloissa, joihin asiakkailla on pääsy.
  • Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu, taustamusiikkioperaattori) mm. ravintoloiden ja kahviloiden asiakastiloissa.
  • Lupa on toimipaikkakohtainen
  • Musiikkiluvan hinta määräytyy ravintolan asiakaspaikkojen lukumäärän mukaan.
  • Terassikauden ajaksi asiakaspaikkamäärä päivitetään sisältämään terassin asiakaspaikat ottamalla yhteyttä Musiikkilupien asiakaspalveluun.
  • Voit valita laskutussyklin luvan ostamisen yhteydessä. Laskutus tapahtuu joko vuosittain, puolivuosittain tai neljännesvuosittain.
  • Lupa on toistaiseksi voimassa, sen irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Hinnasto 2024

Soiko ravintolassasi karaoke tai tanssimusiikki? Tarkista, tarvitsetko musiikkiluvan myös Teostolta

Jos ravintolassasi soi tanssimusiikki joko livenä tai esimerkiksi DJ:n soittamana, tarvitset lisäksi livemusiikin tai äänitemusiikin luvan Teostolta. Ravintolan taustamusiikkilupa ei myöskään kata DJ:n soittaman musiikin tallentamisoikeuksia. Tallennusta varten ravintola voi ostaa toimipaikkakohtaisen Tapahtumapaikan DJ-lisenssin, joka kattaa musiikin tallentamisen kaikkien ravintolassa esiintyvien DJ:n puolesta. Myös karaoke edellyttää Teoston äänitemusiikin lupaa.

Apua oikean luvan valintaan musiikin käytön mukaan löydät täältä!

Tarvitsetko neuvoa? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Jätä meille yhteystietosi, jos haluat lisätietoa siitä, millaisen luvan yrityksesi tarvitsee.

Nimi

Musiikin soidessa yritys jää paremmin mieleen, ja kun hyvä fiilis välittyy, tulee yrityksessä asioitua myöhemmin suuremmalla todennäköisyydellä.

Noora Fagerström, Jungle Juice Bar

Saattaisit tarvita myös näitä

Tapahtumapaikan DJ-lisenssi

Lupa kattaa ravintolassa esiintyvien tiskijukkien puolesta musiikin tallentamisen. Lupa on tarkoitettu mm. pubeille ja baareille, tanssiravintoloille, yökerhoille ja klubeille, joilla esiintyy DJ

Osta nyt

Tanssimusiikki ravintolassa

lupa kattaa Gramexin osalta äänitteeltä soitettavan musiikin esittämisen tanssimusiikkina ravintolassa. Lisäksi tarvitset Teostosta erillisen esitysluvan sekä äänitemusiikin, että elävän musiikin esittämiseen.

Osta nyt

Musiikkivideot taustamusiikkina ravintolassa

Lupa on tarkoitettu mm. ruokaravintoloille, pubeille ja baareille, kahviloille, tanssiravintoloille, yökerhoille ja klubeille, jotka esittävät musiikkivideoita taustamusiikkina

Osta nyt