Asiakaspalvelu

Me autamme oikean luvan valitsemisessa sekä musiikkilupiin liittyvissä käytännön kysymyksissä. Aloita tarkistamalla, tuleeko sinun olla yhteydessä GT Musiikkilupiin (taustamusiikkiluvat) vai esimerkiksi suoraan Teostoon (tapahtumaluvat).

Asiakaspalvelumme on torstaina 30.11. poikkeuksellisesti koko päivän suljettuna.


Usein kysytyt kysymykset

Lähetä meille viesti

Jos sinulla on kysyttävää musiikin käyttöluvista, tai sinulla on muita palveluumme liittyviä kysymyksiä tai kommentteja, ota meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeemme. Käsittelemme viestit saapumisjärjestyksessä. Huom. kiireellisissä asioissa kehotamme ottamaan yhteyttä puhelimitse.

Yhteydenottolomake

Hoida asia OmaLupa-palvelussa

Helpoin tapa hallita musiikkilupiasi on kirjautua OmaLupaan. Lähetämme luvan ostettuasi sähköpostiisi linkin, jolla pääset aktivoimaan tunnuksesi OmaLupa-palveluun. Kirjautumissivulla voit myös tarvittaessa uusia salasanan tai rekisteröityä palveluun. Palvelussa voit esimerkiksi tarkastella olemassa olevia lupiasi, päivittää asiakas- ja laskutustietojasi, ostaa taustamusiikin käyttöluvan ja luvan musiikin tallentamiseen sekä maksaa laskusi vaihtamalla laskun toimitustavaksi OmaLupa-laskun.

OmaLupa-palvelu

Soita meille

Huom! Asiakaspalvelumme on torstaina 30.11. poikkeuksellisesti koko päivän suljettuna.

Tarkista alta löytyvästä listauksesta, mihin sinun tulee olla yhteydessä, jotta saat tarvitsemasi luvan.

puinen sähköpostisymboli kannettavan tietokoneen näppäimistön päällä

Tilaa uutiskirje