5 syytä soittaa musiikkia taksissa

Taustamusiikki tarjoaa erinomaisen tavan erottua kilpailusta ja lisätä matkustajien viihtyvyyttä.
Takseja taksitolpalla yöllä

Järjestäytyneelle taksialalle tarkoitetun Taustamusiikki taksissa -luvan hankkiminen käy helposti ja nopeasti ja sen hankittuasi pääset nauttimaan seuraavista taustamusiikin tuomista hyödyistä:

1. Musiikki saa asiakkaat viihtymään. Musiikki vaikuttaa tutkitusti kuulijoiden mielialaan, silloinkin kun he eivät edes kiinnitä musiikkiin huomiota. Musiikki siis saa asiakkaat hyvälle tuulelle ja heille jää matkasta positiivinen mielikuva.

2. Musiikki saa ajan kulumaan nopeammin. Kun asiakas kuulee musiikkia, aika vaikuttaa kuluvan nopeammin. Musiikki tekee myös odotustilanteista, esimerkiksi ruuhkasta, miellyttävämpiä.

3. Musiikin avulla voi säädellä tunnelmaa. Hidastempoinen, rauhallinen musiikki luo rentouttavan tunnelman, nopeatempoinen musiikki luo iloista tunnelmaa. Voit siis vaikuttaa matkan tunnelmaan musiikkivalinnoilla.

4. Musiikki siivittää työntekoa. Musiikista ei ole iloa ainoastaan asiakkaille. Tutkimusten mukaan musiikin kuuntelu työn lomassa tuo mukanaan monenlaisia etuja. Se ylläpitää positiivista ja rentoa tunnelmaa, mutta musiikin on myös havaittu lisäävän tarkkaavaisuutta.

5. Musiikki häivyttää häiritsevän hälinän. Liikenteen äänistä muodostuva äänimaailma voi luoda epämiellyttävän vaikutelman ja heikentää työviihtyvyyttä. Musiikin avulla voi häivyttää liikenteen ääniä ja luoda autoon miellyttävän äänimaailman.

Taustamusiikki taksissa -lupa sisältää niin Teoston kuin Gramexin maksut. Luvan hinta määräytyy taksien lukumäärän mukaan ja kuukausihinta yhdelle taksille on vain 6,98 € sekä kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Musiikkilupa kattaa niin radion, nettiradion, CD:n tai vaikkapa kasetin soittamisen taksissa. Lisätietoja luvasta löydät Taustamusiikki taksissa -sivulta.

Osta lupa