Erityisehdot: Musiikki päiväpalvelutoiminnassa

Mikäli asiakas on sopimusta solmittaessa valinnut vain Teoston tai Gramexin edustamien oikeudenhaltijoiden luvan, koskee tämä sopimus ainoastaan näitä oikeuksia.

Tällä musiikinkäyttölupasopimuksella GT Musiikkiluvat Oy sopii Gramexin toimeksiannosta tekijänoikeuslain 47 pykälässä tarkoitetusta korvauksesta liittyen äänitteiden julkiseen esittämiseen.

Tällä käyttölupasopimuksella asiakas:

• sopii Gramexin kanssa esittäville taiteilijoille ja äänitteiden tuottajille suoritettavasta korvauksesta äänitteiden julkisesta esittämisestä päiväpalvelutoiminnassa toiminnanharjoittajan tiloissa.

Lupa kattaa päivittäiskävijöille ja heidän vierailleen järjestetyt maksuttomat tapahtumat, joiden osallistujamäärä on enintään 200 hlöä.

Toiminnanharjoittajan tiloilla tarkoitetaan sellaisia tiloja, joihin päiväpalvelutoiminnan asiakkailla ja heidän vieraillaan on vapaa pääsy, kuten esimerkiksi asiakkaille tarkoitetut kahvio- ja ruokailutilat, aulat ja harrastetilat. Lupa ei kata ulkopuolisille avoimia tiloja tai palveluita, kuten esimerkiksi lounasravintoloita ja kuntosaleja.

Lupa on toimipaikkakohtainen.

Näiden erityisehtojen lisäksi sovelletaan GT Musiikkiluvat Oy:n yleisiä sopimusehtoja.