Erityisehdot: Taustamusiikki kuntosalissa

Mikäli asiakas on sopimusta solmittaessa valinnut vain Teoston tai Gramexin edustamien oikeudenhaltijoiden luvan, koskee tämä sopimus ainoastaan näitä oikeuksia.

Tällä musiikinkäyttölupasopimuksella GT Musiikkiluvat myöntää Teoston ja Gramexin toimeksiannosta luvan musiikin julkiseen esittämiseen taustamusiikkina ja sopii tekijänoikeuslain 47 pykälässä tarkoitetusta korvauksesta.

Tällä käyttölupasopimuksella asiakas:

  • Saa Teostolta ei-yksinomaisen oikeuden käyttää tekijänoikeuslain mukaisesti suojattuja, Teoston kulloinkin edustamia teoksia musiikin julkiseen esittämiseen taustamusiikkina kuntosalin asiakastilassa.
  • Sopii Gramexin kanssa esittäville taiteilijoille ja äänitteiden tuottajille suoritettavasta korvauksesta äänitteiden julkisesta esittämisestä taustamusiikkina kuntosalin asiakastilassa.

Kuntosalin asiakastilalla tarkoitetaan harjoitustilaa, laitesalia tai muuta vastaavaa liikuntatilaa, johon asiakkailla on pääsy. Lupa kattaa musiikin julkisen esittämisen taustamusiikkina edellä mainitun lisäksi myös kuntosalin välittömässä yhteydessä sijaitsevassa muussa tilassa kuten pukuhuoneessa ja kuntosaliin johtavassa aula- ja käytävätilassa.

Lupa on esityspaikkakohtainen.

Näiden erityisehtojen lisäksi sovelletaan GT Musiikkiluvat Oy:n yleisiä sopimusehtoja