Erityisehdot: Taustamusiikki urheiluhallissa

Mikäli asiakas on sopimusta solmittaessa valinnut vain Teoston tai Gramexin edustamien oikeudenhaltijoiden luvan, koskee tämä sopimus ainoastaan näitä oikeuksia.

Tällä musiikinkäyttölupasopimuksella GT Musiikkiluvat myöntää Teoston ja Gramexin toimeksiannosta luvan musiikin julkiseen esittämiseen taustamusiikkina ja sopii tekijänoikeuslain 47 pykälässä tarkoitetusta korvauksesta.

Tällä käyttölupasopimuksella asiakas:

  • Saa Teostolta ei-yksinomaisen oikeuden käyttää tekijänoikeuslain mukaisesti suojattuja, Teoston kulloinkin edustamia teoksia musiikin julkiseen esittämiseen taustamusiikkina urheiluhallissa.
  • Sopii Gramexin kanssa esittäville taiteilijoille ja äänitteiden tuottajille suoritettavasta korvauksesta äänitteiden julkisesta esittämisestä taustamusiikkina urheiluhallissa.

Urheiluhallilla tarkoitetaan halleja ja muita vastaavia liikuntaan ja urheiluun tarkoitettuja tiloja, joihin yleisöllä on pääsy. Lupa ei kata esimerkiksi ravintola- tai kahvilatoimintaa, kuntosaleja tai ohjattuja liikuntatunteja. Lupa on urheiluhallikohtainen ja myönnetään koskemaan yksilöityä urheiluhallia.

Näiden erityisehtojen lisäksi sovelletaan GT Musiikkiluvat Oy:n yleisiä sopimusehtoja.