Soita joulumusiikkia yrityksessä – hanki musiikkilupa helposti netistä

Vahvista joulun lämmintä tunnelmaa taustamusiikin avulla! Joulun aikaan sopiva taustamusiikki parantaa asiakaskokemusta, pidentää asiointia ja auttaa kasvattamaan keskiostosta.

Joululaulujen – kuten muunkin musiikin soittaminen yrityksissä – edellyttää voimassaolevaa musiikkilupaa. Kun lupa on kunnossa, voit soittaa asiakkaillesi juuri sitä musiikkia, mikä yritykseesi parhaiten sopii. 

Laske hinta ja osta lupa

joulukoristeita kauppakeskuksessa

Musiikkiluvalla valitset yritykseesi sopivaa joulumusiikkia – ja muutakin musiikkia

Musiikkiluvan avulla käytössäsi ovat käytännössä maailman kaikki kappaleet, aina klassisimmista joululauluista uusimpiin talvisiin hitteihin ja mielenkiintoisiin, uusiin versioihin. Samalla huolehdit siitä, että musiikin tekijät ja esittäjät saavat käytöstä heille kuuluvan korvauksen. 

Musiikkilupa on voimassa toistaiseksi, eli se jatkuu, mikäli et itse keskeytä tai irtisano lupaasi. Jos haluat kokeilla taustamusiikkia joulun ajan, ja yrityksellesi määräaikaisen luvan, niin ota yhteys asiakaspalveluumme tai täytä yhteydenottolomake täällä

Joulun ajan taustamusiikkivinkkejä ja musiikkilupa-asiakkaiden kokemuksia löydät blogistamme >>

Miksi musiikkilupa?

Taustamusiikkilupa on tekijänoikeuksien alaista musiikkia käyttävien yritysten maksama, lakisääteinen korvaus musiikin tekijöille, esittäjille ja kustantajille. Lupamaksurahat tilitetään tekijänoikeusjärjestöjen, Teoston ja Gramexin, kautta luovan työn tekijöille, jotta musiikki voi hyvin jatkossakin. 

GT Musiikkiluvat Oy vastaa Teosto-maksun ja Gramex-korvauksen sisältävien musiikkilupien myynnistä suomalaisille yrityksille.