Musiikkiluvat ja hinnat

Musiikki saa niin asiakkaat kuin työntekijätkin viihtymään. Kun musiikkilupa on kunnossa, saat soittaa tuttua, valitsemaasi taustamusiikkia ja olet mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.

Taustamusiikkiluvan hinta määräytyy yrityksesi toimialan, liiketilan koon tai asiakaspaikkojen määrän mukaan. Valitse toimialasi ja tutustu musiikkilupien hinnastoon!

Huom. Musiikinkäyttöluvat tapahtumiin (yritysten ja yhdistysten juhlat, keikat, konsertit, festivaalit jne.) saat edelleen Teostosta.

mies nostamassa punttia salilla

Musiikkiluvat toimialoittain

Asiakkaidemme kokemuksia

/

Musiikki on tärkeä osa kaikkea, se rytmittää ja suojaa kaikelta taustameteliltä ja vaikuttaa merkittävästi ravintolan tunnelmaan.

Janek Bjuström Ravintola Pompier, Albertinkatu
/

Tuttuja kappaleita sisältävä taustamusiikki lisää myös henkilökunnan työviihtyvyyttä.

Miku Siljander, Kauppias K-Supermarket Oulainen
/

Taustamusiikki on olennainen osa taksipalveluamme. Musiikki taustalla rentouttaa ja luo fiilistä, sekä vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen taksimatkan aikana.

Jari Hindström JH Taksi
/

Heltin toimipisteet – Helttilät – eivät ole perinteisiä vuorolappujen ja desinfiointiaineen katkuisia lääkäriasemia, vaan hyvinvoinnin huoltamoita. Taustamusiikki toimii palvelukokemuksessamme tärkeänä osana jäsentemme rentoutuessa tapaamista odotellessa.

Tero Laitinen, Työterveyden ravistelija Heltti Oy
/

Minulle on ollut alusta asti selvää, että liikkeessäni soi musiikki ja usein asiakkaat kysyvätkin mikä radiokanava meillä soi. Musiikkiluvat on tietenkin kunnossa myös, koska yrittäjänä tiedän, että jokainen ansaitsee korvauksen tekemästään työstä.

Suvi Savela-Kirvesniemi Kampaamo Pisara
/

Hienoa, että musiikin esittämiseen ja tallentamiseen liittyvät luvat saa nyt yhdestä paikasta. Niille, jotka joutuivat luopumaan Spotify Business -tuotteen käytöstä, vinkkaan, että tutustukaa Musiikkilupien tallennuslupaan.

Kati Kauravaara Liikuntafysio Sello
/

Dj-lisenssi on toimiva tuote ja luvan hoitaminen on tehty tosi helpoksi. Lupamaksut on tärkeitä, että artistit saa rahaa työstään. 

Mikael Lönnberg DJ Mikke
/

Musiikilla on keskeinen rooli Sävelsirkku-palvelussamme ja saamme asiakkailtamme runsaasti palautetta musiikin hyvää tekevästä voimasta, joka näkyy ikääntyneiden hyvinvointina ja henkilökunnan työn ilona.

Eija Lämsä, CEO Sentina Oy