Musiikkiluvat ja hinnastot

Musiikista hyötyy jokainen toimialasta riippumatta. Se luo tilaan tunnelman, joka saa niin asiakkaat kuin työntekijätkin viihtymään. Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti, ja olet mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen. 

Taustamusiikkilupia on monia erilaisia ja se, mikä musiikkiluvan hinta on ja minkä luvan tarvitset, määräytyy toimialasi mukaan. Aloita siis valitsemalla toimialasi ja näin pääset tutustumaan toimialakohtaisiin lupiin, jotka saat helposti Musiikkiluvista. 

partasuti

Musiikkiluvat toimialoittain

Asiakkaidemme kokemuksia

/
Tuttuja kappaleita sisältävä taustamusiikki lisää myös henkilökunnan työviihtyvyyttä
Miku Siljander, Kauppias K-Supermarket Oulainen
/
Taustamusiikki on olennainen osa taksipalveluamme. Musiikki taustalla rentouttaa ja luo fiilista, sekä vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen taksimatkan aikana.
Jari Hindström JH Taksi
/
Heltin toimipisteet – Helttilät – eivät ole perinteisiä vuorolappujen ja desinfiointiaineen katkuisia lääkäriasemia, vaan hyvinvoinnin huoltamoita. Taustamusiikki toimii palvelukokemuksessamme tärkeänä osana jäsentemme rentoutuessa tapaamista odotellessa.
Tero Laitinen, Työterveyden ravistelija Heltti Oy
/
Minulle on ollut alusta asti selvää, että liikkeessäni soi musiikki ja usein asiakkaat kysyvätkin mikä radiokanava meillä soi. Musiikkiluvat on tietenkin kunnossa myös, koska yrittäjänä tiedän, että jokainen ansaitsee korvauksen tekemästään työstä.
Suvi Savela-Kirvesniemi Kampaamo Pisara
/
Hienoa, että musiikin esittämiseen ja tallentamiseen liittyvät luvat saa nyt yhdestä paikasta. Niille, jotka joutuivat luopumaan Spotify Business -tuotteen käytöstä, vinkkaan, että tutustukaa Musiikkilupien tallennuslupaan.
Kati Kauravaara Liikuntafysio Sello
/
Dj-lisenssi on toimiva tuote ja luvan hoitaminen on tehty tosi helpoksi. Lupamaksut on tärkeitä, että artistit saa rahaa työstään. 
Mikael Lönnberg DJ Mikke
/
Musiikilla on keskeinen rooli Sävelsirkku-palvelussamme ja saamme asiakkailtamme runsaasti palautetta musiikin hyvää tekevästä voimasta, joka näkyy ikääntyneiden hyvinvointina ja henkilökunnan työn ilona.
Eija Lämsä, CEO Sentina Oy