Musiikkiluvat ja hinnastot | Musiikkiluvat

Luvat ja hinnastot

Musiikista hyötyy jokainen toimialasta riippumatta. Se luo tilaan tunnelman, joka saa niin asiakkaat kuin työntekijätkin viihtymään. Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti, ja olet mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen. 

Taustamusiikkilupia on monia erilaisia ja se, minkä luvan tarvitset, määräytyy toimialasi mukaan. Aloita siis valitsemalla toimialasi ja näin pääset tutustumaan toimialakohtaisiin lupiin, jotka saat helposti Musiikkiluvista. 

partasuti

Luvat toimialoittain

Asiakkaidemme kokemuksia

/
Minulle on ollut alusta asti selvää, että liikkeessäni soi musiikki ja usein asiakkaat kysyvätkin mikä radiokanava meillä soi. Musiikkiluvat on tietenkin kunnossa myös, koska yrittäjänä tiedän, että jokainen ansaitsee korvauksen tekemästään työstä.
Suvi Savela-Kirvesniemi Kampaamo Pisara
/
Dj-lisenssi on toimiva tuote ja luvan hoitaminen on tehty tosi helpoksi. Lupamaksut on tärkeitä, että artistit saa rahaa työstään. 
Mikael Lönnberg DJ Mikke
/
Musiikilla on keskeinen rooli Sävelsirkku-palvelussamme ja saamme asiakkailtamme runsaasti palautetta musiikin hyvää tekevästä voimasta, joka näkyy ikääntyneiden hyvinvointina ja henkilökunnan työn ilona.
Eija Lämsä, CEO Sentina Oy