Erityisehdot: Musiikki Call center -palvelussa

Mikäli asiakas on sopimusta solmittaessa valinnut vain Teoston tai Gramexin edustamien oikeudenhaltijoiden luvan, koskee tämä sopimus ainoastaan näitä oikeuksia.

Tällä musiikinkäyttölupasopimuksella GT Musiikkiluvat myöntää Teoston ja Gramexin toimeksiannosta luvan musiikin julkiseen esittämiseen taustamusiikkina ja sopii tekijänoikeuslain 47 pykälässä tarkoitetusta korvauksesta sekä antaa luvan teosten ja äänitteiden tallentamiseen.

Tällä käyttölupasopimuksella asiakas:

• Saa Teostolta ei-yksinomaisen oikeuden käyttää tekijänoikeuslain mukaisesti suojattuja, Teoston kulloinkin edustamia teoksia musiikin julkiseen esittämiseen jonotusmusiikkina call center -palvelussa.

• Sopii Gramexin kanssa esittäville taiteilijoille ja äänitteiden tuottajille suoritettavasta korvauksesta äänitteiden julkisesta esittämisestä jonotusmusiikkina call center -palvelussa.

• Saa Teostolta tekijänoikeuslain mukaisesti suojattujen, Teosto kulloinkin edustamien teosten osalta ei-yksinomaisen oikeuden (i) tallentaa teoksia käytettäväksi jonotusmusiikkina call center -palvelussa; ja (ii) käyttää tallentamiaan yksityiseen käyttöön tarkoitettuja teoksia jonotusmusiikkina call center -palvelussa.

• Saa Gramexilta sen edustamien oikeudenhaltijoiden puolesta ei-yksinomaisen oikeuden: (i) tallentaa kaupallisesti julkaistuja äänitteitä käytettäväksi jonotusmusiikkina call center -palvelussa; ja (ii) käyttää hankkimiaan yksityiseen käyttöön tarkoitettuja äänitteitä / äänitteiden käyttöoikeuksia jonotusmusiikkina call center -palvelussa.

Call center -palvelulla tarkoitetaan call center, contact center ja help desk -palveluiden ja muiden puhelinvaihdepalvelujen tarjoamista. Teosten tai äänitteiden tallentamista ei saa antaa kolmannen osapuolen suoritettavaksi. Lupa ei oikeuta tallentamaan teoksia tai äänitteitä eikä esittämään valmistettuja tallenteita mainoksissa taikka tavalla tai yhteyksissä, jotka loukkaavat tekijänoikeuslaissa määriteltyjä moraalisia oikeuksia. Luvan voimassaolon päätyttyä ei sen nojalla valmistettuja tallenteita saa käyttää tämän luvan mukaiseen tarkoitukseen. Lupa on yrityskohtainen.

Näiden erityisehtojen lisäksi sovelletaan GT Musiikkiluvat Oy:n yleisiä sopimusehtoja.