Erityisehdot: Taustamusiikki majoitustilassa

Mikäli asiakas on sopimusta solmittaessa valinnut vain Teoston tai Gramexin edustamien oikeudenhaltijoiden luvan, koskee tämä sopimus ainoastaan näitä oikeuksia.

Tällä musiikinkäyttölupasopimuksella GT Musiikkiluvat myöntää Teoston ja Gramexin toimeksiannosta luvan musiikin julkiseen esittämiseen taustamusiikkina ja sopii tekijänoikeuslain 47 pykälässä tarkoitetusta korvauksesta.

Tällä käyttölupasopimuksella asiakas:

  • Saa Teostolta ei-yksinomaisen oikeuden käyttää tekijänoikeuslain mukaisesti suojattuja, Teoston kulloinkin edustamia teoksia musiikin julkiseen esittämiseen taustamusiikkina majoitustilassa.
  • Sopii Gramexin kanssa esittäville taiteilijoille ja äänitteiden tuottajille suoritettavasta korvauksesta äänitteiden julkisesta esittämisestä majoitustilassa.

Lupa kattaa musiikin julkisen esittämisen äänitemusiikkina Asiakkaan majoitustilassa (hotelli- ja hostelhuoneet, lomamökkikylän mökit, viikko-osakkeet ja muut vastaavat majoitustilat) mukaan lukien sellaiset yleiset tilat, jotka johtavat majoitustilaan (kuten aulatilat, huoneisiin johtavat käytävät, ei kuitenkaan henkilökunnan käyttöön tarkoitetut tilat).

Lupa on esityspaikkakohtainen.

Näiden erityisehtojen lisäksi sovelletaan GT Musiikkiluvat Oy:n yleisiä sopimusehtoja.