Liikunta

Musiikki saa treenin luistamaan. Se rytmittää liikettä, saa ajan kulumaan nopeammin ja pitää tahtia yllä. Inspiroiva ja motivoiva musiikki saa asiakkaat myös palaamaan salille ja jumppatunneille. Lisää musiikin vaikutuksista treeniin voit lukea Kuulokanavalta.

Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti ja olla mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen. 

mies nostaa painoja salilla

Musiikkilupa liikunnanohjaajalle

Musiikkilupa liikunnanohjaajalle kattaa musiikin esittämisen ja tallenteiden käytön 60:llä ohjatun liikunnan tunnilla kalenterivuoden aikana. Lupa sopii yrittäjille, jotka ohjaavat liikuntaa useissa eri osoitteissa päätyönsä ohella. Jos opetat yhdessä toimipisteessä enemmän kuin 60 tuntia vuodessa, suosittelemme hankkimaan Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa -luvan.

Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa

Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa -lupa kattaa taustamusiikin soittamisen äänitteeltä ohjatun liikunnan tunneilla kunto-, hyvinvointi- ja liikuntakeskuksissa sekä tanssikoulun tanssitunneilla. Lupa on toimipaikkakohtainen eikä kata musiikin tallentamista. Jos tunneilla soitetaan tallennettua musiikkia, tulee toimipaikassa olla toimipaikkakohtainen tallennuslupa tai ohjaajalla oma henkilökohtainen tallennuslupa.

Taustamusiikki kuntosalissa

Taustamusiikki kuntosalissa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) kuntosalien, liikunta- ja hyvinvointikeskuksien asiakastiloissa.

Taustamusiikki urheiluhallissa

Taustamusiikki urheiluhallissa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) urheilu- ja liikuntatoiminnan aikana urheiluhallissa. Käyttökohteita ovat mm. jää-, keila-, uima- ja muut urheiluhallit.

Musiikkivideot asiakastilassa

Musiikkivideot asiakastilassa -lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen asiakastilassa. Lupa ei kata äänitteeltä esitettävän taustamusiikin esittämistä ko. tiloissa. Lisäksi tarvitset Teoston Taustamusiikki asiakastilassa -luvan, jonka saat ottamalla yhteyttä Musiikkilupien asiakaspalveluun. 

Taustamusiikki ulkotilassa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) yrityksen käytössä olevista kaiuttimista ulkotilassa.