Musiikkiluvat kuntosaleille ja ryhmäliikuntaan

Inspiroiva ja motivoiva taustamusiikki luo salille ja jumppatunneille fiilistä ja saa asiakkaiden treenin luistamaan!

Liikuntakeskus Voiton omistaja Tuomo Kilpeläinen

Liikuntakeskus Voitossa soitetaan hyvän mielen musiikkia, jolla tasoitetaan kuntosalin muita ääniä. Ilman musiikkia olisi hankala pärjätä. Lue lisää, kuinka musiikkia hyödynnetään liikuntakeskuksessamme.

Tuomo Kilpeläinen Liikuntakeskus Voitto

Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa

Toimipaikkakohtainen Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa -lupa kattaa taustamusiikin soittamisen äänitteeltä ohjatun liikunnan tunneilla.

Musiikkilupa liikunnanohjaajalle

Henkilökohtainen Musiikkilupa liikunnanohjaajalle kattaa musiikin ja tallenteiden käytön 60 ohjatulla liikuntatunnilla kalenterivuoden aikana.

Taustamusiikki kuntosalissa

Kuntosalin taustamusiikkilupa kattaa taustamusiikin soittamisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) kuntosaleilla ja liikuntapaikoissa.

Taustamusiikki urheiluhallissa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) jäähalleissa, keilahalleissa ja muissa urheiluhalleissa.

Musiikkivideot asiakastilassa

Lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen asiakastilassa. Huomaathan, että lupa ei kata äänitteeltä (levyltä, radiosta tai suoratoistopalvelusta) esitettävän taustamusiikin käyttöä. Lisäksi tarvitset Teoston Taustamusiikki asiakastilassa -luvan.

Taustamusiikki ulkotilassa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) yrityksen käytössä olevista kaiuttimista ulkotilassa.

Nappaa talteen: vinkit liikunta-alan musiikin käyttöön

Käytä juuri haluamaasi musiikkia

Taustamusiikkiluvan avulla saat soittaa musiikkia radiosta, nettiradiosta, levyltä tai yrityskäyttöön sopivasta suoratoistopalvelusta.

Varmista, että musiikki soi

Ostamalla musiikkiluvan varmistat, että tekijät ja esittäjät saavat palkan tekemästään työstä, ja musiikki soi ja voi hyvin jatkossakin.

Näytä vastuullisuutesi tarralla

Lähetämme Musiikkiluvan ostaneille yrittäjille LuvatOK-tarrat, joiden avulla asiakkaatkin näkevät, että yrityksesi hoitaa tekijänoikeusasiansa vastuullisesti.