Muut asiakastilat ja ulkotilat

Taustamusiikki lisää asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä ja oikeinvalittuna vaikuttaa ostoskäyttäytymiseen ja vahvistaa yrityksen mielikuvaa. Muita asiakastiloja ovat muun muassa näyttelyt ja museot, pankit, vakuutuslaitokset ja muut virastot, autoliikkeet, huoltoasemien myymälätilat, peli- ja harrastetilat, kauppakeskusten käytävät sekä tatuointiliikkeet.

Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti ja olla mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen.

Ihmiset keskustelevat tilassa

Taustamusiikki ulkotilassa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) yrityksen käytössä olevista kaiuttimista ulkotilassa.

Musiikkivideot asiakastilassa

Lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen asiakastilassa. Huomaathan, että lupa ei kata äänitteeltä (levyltä, radiosta tai suoratoistopalvelusta) esitettävän taustamusiikin käyttöä. Lisäksi tarvitset Teoston Taustamusiikki asiakastilassa -luvan.

Taustamusiikki asiakastilassa: Muut asiakastilat

Taustamusiikki asiakastilassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) yrityksen asiakastiloissa ja palvelutiloissa.