DJ-lisenssi

DJ-lisenssit eli DJ-luvat kattavat musiikin tallentamisen DJ-toiminnassa. Valitse joko DJ-lisenssi tai päiväkohtainen tallennuslupa riippuen siitä, kuinka usein esiinnyt. Hankkimalla luvan olet mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään heille kuuluvan korvauksen. 

Dj-lisenssi on toimiva tuote ja luvan hoitaminen on tehty tosi helpoksi. Lupamaksut on tärkeitä, että artistit saa rahaa työstään. Lue lisää kokemuksiani Musiikkiluvista ja musiikinkäytöstä.

Mikael Lönnberg DJ Mikke

Tapahtumapaikan DJ-lisenssi

Lupa kattaa ravintolassa esiintyvien tiskijukkien puolesta musiikin tallentamisen. Lupa sisältää myös oikeuden käyttää musiikin nettikaupoista yksityiseen käyttöön hankittuja kappaleita, vastoin ostoehtoja, julkiseen esittämiseen. Julkista esittämistä lupa ei kuitenkaan kata, vaan ravintolassa tulee olla lisäksi Gramexin Tanssimusiikki ravintolassa -lupa sekä Teoston vastaava MEKA-esityslupa.

Päiväkohtainen tallennuslupa

Lupa kattaa musiikin tallentamisen 24 tunnin ajaksi kertaluontoisessa, yksittäisessä tapahtumassa. Lupa sisältää myös oikeuden käyttää musiikin nettikaupoista yksityiseen käyttöön hankittuja kappaleita, vastoin ostoehtoja, julkiseen esittämiseen. Lupa ei kuitenkaan kata suoratoistopalveluja tai musiikin julkista esittämistä, esityspaikassa tulee olla Gramexin ja Teoston voimassa olevat esitysluvat.

DJ-lisenssi

DJ-lisenssi kattaa DJ-toiminnassa musiikin tallentamisen. Lupa sisältää myös oikeuden käyttää musiikin nettikaupoista yksityiseen käyttöön hankittuja kappaleita, vastoin ostoehtoja, julkiseen esittämiseen. Julkista esittämistä lupa ei kuitenkaan kata, esityspaikassa tulee olla Gramexin ja Teoston voimassa olevat esitysluvat. Dj-lisenssi sopii DJ:lle, jotka esiintyvät säännöllisesti.