10.1.2023 Ajankohtaista

GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu – Sanna Reunanen aloittaa väliaikaisena toimitusjohtajana

GT Musiikkiluvat Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Harri Kaasinen ovat tänään sopineet, että Kaasinen jättää yhtiön toimitusjohtajan tehtävät. GT Musiikkiluvat Oy:n hallitus on tänään nimittänyt MBA Sanna Reunasen yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Risto Salminen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajan tehtävässä. Rekrytointiprosessi uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi on aloitettu.

Harri Kaasinen on toiminut yhtiön palveluksessa vuodesta 2017. Yhtiön hallituksen mukaan Kaasinen on saavuttanut erinomaisesti hänelle asetetut tavoitteet.

”Harri Kaasinen on vakiinnuttanut GT Musiikkilupiin ammattimaisen myynti- ja asiakkuusjohtamisen kulttuurin. Toimivat myyntiprosessit ovat luoneet hyvän pohjan kasvaneelle lupamyynnille. Haluamme koko hallituksen toimesta kiittää Kaasisen tarmoa, intohimoa ja lujaa osaamista myynnin kehittämisessä. Nyt on luonteva aika uudistua ja astua yhtiössä uudelle aikakaudelle. Kokeneen liiketoimintajohtaja Sanna Reunasen ohjauksessa siirtymäaika ennen uuden toimitusjohtajan löytymistä sujuu asiantuntevasti sekä henkilöstön ja asiakkaiden tarpeet tarkasti huomioiden.  Toivotamme Harri Kaasiselle lämpimästi menestystä tulevaan,” sanoo GT Musiikkiluvat Oy:n puheenjohtaja Risto Salminen.

”Kulunut aika GT Musiikkilupien toimitusjohtajana on ollut palkitsevaa ja haasteellista: alun haasteista on koko toimiston systemaattisella työllä luotu ammattimainen ja asiakkaille mahdollisimman vaivaton musiikkilupien ostamisen prosessi. On ollut hienoa vaikuttaa siihen, että musiikki nähdään nykyään asiakasyrityksissämme menestystekijäksi: brändätty musiikki tuottaa kahviloissa, hotelleissa, kampaamoissa ja kaupoissa parempaa asiakaskokemusta ja on siten keskeinen liiketoimintaa kasvattava voima. Tältä pohjalta on hyvä antaa yhtiön ruori eteenpäin seuraavalle,” sanoo Harri Kaasinen.

Lisätiedot:

GT Musiikkiluvat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Risto Salminen, 040 844 5984, risto.salminen@teosto.fi

Lisää aiheista Ajankohtaista