Liikenne

Musiikin avulla voi häivyttää liikenteen ehkä stressaaviakin ääniä ja luoda autoon miellyttävän äänimaailman, joka saa niin asiakkaan kuin kuljettajankin viihtymään ja nauttimaan matkasta enemmän.

Taksinkuljettaja Jari Hindström istuu taksissa puhelin korvalla

Taustamusiikki on olennainen osa taksipalveluamme. Musiikki taustalla rentouttaa ja luo fiilistä, sekä vaikuttaa asiakkaiden viihtyvyyteen taksimatkan aikana.

Jari Hindström JH Taksi

Taustamusiikki taksissa

lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) taksissa. Karaokeen tarvittava lupa kattaa myös karaoken käytön taksissa. Taustamusiikki taksissa luvan hankit helposti täältä.

Taustamusiikki bussissa

Taustamusiikki linja-autossa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) busseissa ja pienoisbusseissa. Lupa ei kata musiikkivideoiden ja/tai karaoken käyttöä.

Taustamusiikki sisävesi- ja rannikkoliikennealuksessa

Taustamusiikki sisävesi- ja rannikkoliikennealuksessa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) Suomessa reitti- tai risteilytoimintaa harjoittavissa aluksissa.

Musiikki suuressa aluksessa

Musiikki suuressa aluksessa -lupa kattaa Gramexin osalta taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) ulkomaanliikenteessä liikennöivissä suurissa aluksissa.