Meistä

GT Musiikkiluvat Oy myy Teoston ja Gramexin taustamusiikkilupia ja edistää tunnetun musiikin käyttöä asiakaskokemuksen rikastamiseksi.

Olemme Gramexin ja Teoston vuonna 2016 perustama yhteisyritys, joka vastaa näiden tekijänoikeusjärjestöjen taustamusiikkilupien myynnistä, markkinoinnista, laskutuksesta ja asiakaspalvelusta. Hallinnostamme vastaa toimitusjohtaja ja hallitus, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi kolme omistajien nimeämää jäsentä. Gramex ja Teosto omistavat yhteisyrityksen puoliksi.

jäätelötikku

Tehtävämme

GT Musiikkiluvat Oy:n tehtävä on myydä musiikinkäyttölupia sekä välittää kerätyt rahat tekijänoikeusjärjestöjen kautta heille, jotka ne ovat ansainneet: musiikin tekijöille, esittäjille, tuottajille ja kustantajille. Vastaamme siitä, että lupamaksut tilitetään täysimääräisinä Gramexille ja Teostolle, ilman voitontavoittelua. Musiikkiluvat toimii myös taustamusiikin käytön edistäjänä. Haluamme auttaa kaikenkokoisia yrittäjiä parantamaan taustamusiikin avulla asiakaskokemustaan ja asiakasviihtyvyyttä tuoden kaupantekoon uudenlaisen keinon vaikuttaa positiivisesti asiakkaan käyttäytymiseen.

Sisusta liikkeesi musiikilla

Musiikki on vahva tunteentekijä: se koskettaa ja saa hyvälle tuulelle. Tunnetun musiikin avulla voit luoda ainutlaatuisen asiakaskokemuksen, kasvattaa myyntiä sekä tukea yrityksesi haluttua mielikuvaa. Taustamusiikki vapauttaa parhaimmat tunnemuistot ja tunne myy aina eniten. Myy tunteella = myy enemmän!

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan, miten sinä voit hyödyntää musiikkia omassa liiketoiminnassasi ota meihin yhteyttä. Lisää musiikin vaikutuksista ja hyödyistä voit lukea Kuulokanavalla-blogistamme.

Tule meille töihin

Kiinnostaako työ musiikinalan uudenlaisessa lupakaupassa? Klikkaa työnhakuportaaliimme, jossa pääset tutustumaan meihin työnantajana, sekä hakemaan avoimia paikkojamme