Hallitse musiikinkäyttölupaasi kätevästi OmaLupa-palvelussamme

Ovatko laskutustietosi ajan tasalla? Haluatko maksaa avoimen laskun? Oletko avannut uuden toimipaikan? OmaLupa-palvelussamme pystyt helposti tarkastelemaan ja maksamaan laskujasi sekä päivittämään asiakastietojasi.

Saat OmaLupa-palvelun tunnukset sähköpostiisi ostettuasi musiikkiluvan. Jos käyttäjätunnus puuttuu tai on päässyt katoamaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos jollakin yrityksenne edustajalla on jo tunnus OmaLupa-palveluumme, myös hän voi lisätä uusia käyttäjiä palvelussa.

Kirjautumalla OmaLupa-palveluun voit:

  • maksaa ja tarkastella laskujasi
  • tarkastella olemassa olevia lupiasi
  • päivittää laskutus- ja asiakastietojasi ja lisätä käyttäjiä
  • ostaa taustamusiikin käyttöluvan ja luvat musiikin tallentamiseen ja nettibiisien käyttöön
  • tarkistaa lupatuotteiden hinnat

Vinkkimme:

  • Suosittelemme teatteri- ja tanssilava-asiakkaitamme hyödyntämään OmaLupa-palvelua musiikin käytön raportoinnissa. Se on nopeaa ja helppoa kun sen kerran tekee!
  • Jos sinulla on useita sopimuksia ja laskuja, suosittelemme asioimaan jatkossakin asiakaspalvelumme kanssa.

OmaLupa-palveluun

Liittyvät artikkelit

Uusi AV Music -palvelu aloittaa Suomessa – helpottaa musiikinkäyttöä av-tuotannoissa 

Suomessa aloittaa toimintansa uusi palvelu, joka yhdistää av-tuotantojen tekijät ja musiikkioikeuksien haltijat. Palvelussa av-tuotantojen tekijät voivat kertoa, mihin kappaleisiin haluavat…

Juhlamaailma saa asiakkailta kiitosta vastuullisesta musiikinkäytöstä

Ilmapallokeskus on tarjoillut suomalaisille elämyksiä jo yli 30 vuoden ajan. Yrityksen tunnetuimmalla kuluttajabrändillä, Juhlamaailmalla, on seitsemän myymälää ja verkkokauppa.

Soivat kuljetusrobotit ilahduttavat S-ryhmän ruoan verkkokaupan asiakkaita 

Tärkeintä kuljetusrobottien musiikkivalinnoissa on tunnistettavuus ja rakastettavuus, sanoo Content Designerina S-kaupat-palvelulle työskentelevä Eeva Kallas.

Uusi palvelu av-alan musiikkitarpeisiin lanseerataan syksyllä 2023 

AV Music on Gramexin, Teoston ja GT Musiikkilupien yhdessä tuottama uusi pilotoitava palvelu, joka yhdistää musiikin käyttäjien tarpeet ja musiikin…