Kuva animaatiovideosta jossa näkyy eri alojen yrittäjiä ja musiikki soi

Mihin musiikkilupamaksut menevät?

Kuva animaatiovideosta jossa näkyy eri alojen yrittäjiä ja musiikki soi
Yksi kysytyimmistä kysymyksistä Musiikkilupiin liittyen on ”mihin maksamani korvaukset menevät?”. Vastaus löytyy oheisesta videosta.

Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olet hankkinut musiikkiluvan? Tässä videossa kerromme, miten maksamasi korvaukset ohjataan suoraan musiikin tekijöille, esittäjille, kustantajille ja tuottajille. 

Musiikkiluvan maksaminen ei ole pelkästään lakisääteinen velvollisuus, vaan myös tapa tukea musiikin tekijöitä. Sen myötä soitat musiikkia ylpeydellä ja vastuullisesti, edistäen samalla yhteiskuntavastuullista toimintaa, joka hyödyttää niin yrittäjää, musiikin tekijää kuin asiakastakin.

Liittyvät artikkelit

Näin ilmoitat ohjatun liikunnan tunnit OmaLupa-palvelussa

Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa -lupa kattaa musiikin soittamisen äänitteeltä (omat soittolistat, cd-levy, radio, yrityskäyttöön sopiva suoratoistopalvelu) ohjatun liikunnan tunneilla erilaisissa kunto-,…

Näkökulma: Musiikki ja kuntosali kuuluvat yhteen – näin erottaudut musiikilla positiivisesti

Kuntosalin kaiuttimista soiva musiikki ei ole missään määrin pelkkää taustaääntä, vaan se luo pohjaa myös yhteisölliselle kuntosalitoiminnalle, jossa ihmiset ovat…

Vuoden 2023 luetuimmat musiikinkäyttötarinat

Mitkä musiikinkäyttötarinat kiinnostivat lukijoita eniten? Tässä katsaus blogimme suosituimpiin taustamusiikkijuttuihin vuonna 2023.

Musiikkilupien laskutusaikataulu 2024

Musiikkilupien laskutusaikataulu vuonna 2024 ja laskutuksen usein kysytyt kysymykset.