Liikunta

Musiikki saa treenin luistamaan. Se rytmittää liikettä, saa ajan kulumaan nopeammin ja pitää tahtia yllä. Inspiroiva ja motivoiva musiikki saa asiakkaat myös palaamaan salille ja jumppatunneille. Lisää musiikin vaikutuksista treeniin voit lukea Kuulokanavalta.

Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti ja olla mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen. 

mies nostaa painoja salilla

Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa

Taustamusiikki ohjatussa liikunnassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) ohjatussa musiikkiliikunnassa kunto-, hyvinvointi- ja liikuntakeskuksissa tai tanssikoulun tanssitunneilla. Myös itsenäisesti toimivat liikunnanohjaajat tarvitsevat tällaisen luvan.

Taustamusiikki kuntosalissa

Taustamusiikki kuntosalissa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) kuntosalien, liikunta- ja hyvinvointikeskuksien asiakastiloissa.

Taustamusiikki urheiluhallissa

Taustamusiikki urheiluhallissa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) urheilu- ja liikuntatoiminnan aikana urheiluhallissa. Käyttökohteita ovat mm. jää-, keila-, uima- ja muut urheiluhallit.

Musiikkivideot asiakastilassa

Musiikkivideot asiakastilassa -lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen asiakastilassa. Lupa ei kata äänitteeltä esitettävän taustamusiikin esittämistä ko. tiloissa. Lisäksi tarvitset Teoston Taustamusiikki asiakastilassa -luvan, jonka saat ottamalla yhteyttä Musiikkilupien asiakaspalveluun. 

Taustamusiikki ulkotilassa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) yrityksen käytössä olevista kaiuttimista ulkotilassa.