Majoitus

Jos majoitusliike tarjoaa asiakkailleen musiikin soittoon käytettäviä laitteita, tulee majoitusliikkeen hankkia musiikinkäyttölupa. Luvat tarvitaan myös, jos musiikkia soitetaan yleisissä tiloissa. Hotellien ja hostellien ravintolat tarvitsevat myös erillisen taustamusiikki ravintolassa -luvan.

Hankkimalla musiikkiluvan saat soittaa tunnettua, sinun ja asiakkaittesi lempimusiikkia laillisesti ja olla mukana huolehtimassa siitä, että musiikin tekijät saavat työstään ansaitsemansa korvauksen. 

hotellihuone

Puhelinjonomusiikki

Puhelinjonomusiikkilupa kattaa yrityksen omassa puhelinvaihteessa esitettävän jonotusmusiikin, sekä musiikin tallentamisen puhelinjärjestelmään. Luvan hinta määräytyy yrityksen yhtä-aikaisen puhelinpalvelijoiden lukumäärän mukaan.

Taustamusiikki majoitustilassa

Taustamusiikki majoitustilassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) hotellihuoneessa. Käyttökohteita ovat mm. hotelli- ja hostel -huoneet ja muut vastaavat majoitustilat ja/tai niiden yleiset tilat kuten aulatilat tai huoneisiin johtavat käytävät.

Taustamusiikki lomamökissä

Taustamusiikki lomamökissä -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) lomamökeissä.

Taustamusiikki viikko-osaketoiminnassa

Taustamusiikki viikko-osaketoiminnassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) viikko-osakkeita hallinnoivan yrityksen itse omistamissa viikko-osakkeissa.

Taustamusiikki ravintolassa: majoitus

Taustamusiikki ravintolassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) majoitusliikkeiden ravintoloiden ja kahviloiden asiakastiloissa.