teoston, gramexin ja musiikkilupien logot ulkoseinällä

GT Musiikkiluvat Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu – Sanna Reunanen aloittaa väliaikaisena toimitusjohtajana

teoston, gramexin ja musiikkilupien logot ulkoseinällä
GT Musiikkiluvat Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Harri Kaasinen ovat tänään sopineet, että Kaasinen jättää yhtiön toimitusjohtajan tehtävät. GT Musiikkiluvat Oy:n hallitus on tänään nimittänyt MBA Sanna Reunasen yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi.

Risto Salminen jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajan tehtävässä. Rekrytointiprosessi uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi on aloitettu.

Harri Kaasinen on toiminut yhtiön palveluksessa vuodesta 2017. Yhtiön hallituksen mukaan Kaasinen on saavuttanut erinomaisesti hänelle asetetut tavoitteet.

”Harri Kaasinen on vakiinnuttanut GT Musiikkilupiin ammattimaisen myynti- ja asiakkuusjohtamisen kulttuurin. Toimivat myyntiprosessit ovat luoneet hyvän pohjan kasvaneelle lupamyynnille. Haluamme koko hallituksen toimesta kiittää Kaasisen tarmoa, intohimoa ja lujaa osaamista myynnin kehittämisessä. Nyt on luonteva aika uudistua ja astua yhtiössä uudelle aikakaudelle. Kokeneen liiketoimintajohtaja Sanna Reunasen ohjauksessa siirtymäaika ennen uuden toimitusjohtajan löytymistä sujuu asiantuntevasti sekä henkilöstön ja asiakkaiden tarpeet tarkasti huomioiden.  Toivotamme Harri Kaasiselle lämpimästi menestystä tulevaan,” sanoo GT Musiikkiluvat Oy:n puheenjohtaja Risto Salminen.

”Kulunut aika GT Musiikkilupien toimitusjohtajana on ollut palkitsevaa ja haasteellista: alun haasteista on koko toimiston systemaattisella työllä luotu ammattimainen ja asiakkaille mahdollisimman vaivaton musiikkilupien ostamisen prosessi. On ollut hienoa vaikuttaa siihen, että musiikki nähdään nykyään asiakasyrityksissämme menestystekijäksi: brändätty musiikki tuottaa kahviloissa, hotelleissa, kampaamoissa ja kaupoissa parempaa asiakaskokemusta ja on siten keskeinen liiketoimintaa kasvattava voima. Tältä pohjalta on hyvä antaa yhtiön ruori eteenpäin seuraavalle,” sanoo Harri Kaasinen.

Lisätiedot:

GT Musiikkiluvat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Risto Salminen, 040 844 5984, risto.salminen@teosto.fi

Liittyvät artikkelit

Uusi AV Music -palvelu aloittaa Suomessa – helpottaa musiikinkäyttöä av-tuotannoissa 

Suomessa aloittaa toimintansa uusi palvelu, joka yhdistää av-tuotantojen tekijät ja musiikkioikeuksien haltijat. Palvelussa av-tuotantojen tekijät voivat kertoa, mihin kappaleisiin haluavat…

Juhlamaailma saa asiakkailta kiitosta vastuullisesta musiikinkäytöstä

Ilmapallokeskus on tarjoillut suomalaisille elämyksiä jo yli 30 vuoden ajan. Yrityksen tunnetuimmalla kuluttajabrändillä, Juhlamaailmalla, on seitsemän myymälää ja verkkokauppa.

Soivat kuljetusrobotit ilahduttavat S-ryhmän ruoan verkkokaupan asiakkaita 

Tärkeintä kuljetusrobottien musiikkivalinnoissa on tunnistettavuus ja rakastettavuus, sanoo Content Designerina S-kaupat-palvelulle työskentelevä Eeva Kallas.

Uusi palvelu av-alan musiikkitarpeisiin lanseerataan syksyllä 2023 

AV Music on Gramexin, Teoston ja GT Musiikkilupien yhdessä tuottama uusi pilotoitava palvelu, joka yhdistää musiikin käyttäjien tarpeet ja musiikin…