Vähittäis- ja erikoiskauppa

Taustamusiikki on erinomainen yrittäjän apulainen. Oikein valitun taustamusiikin avulla voit muun muassa saada asiakkaat viettämään myymälässäsi enemmän aikaa, mikä puolestaan voi lisätä myyntiä. Taustamusiikin vaikutus on erityisen positiivinen, jos musiikki asiakkaiden tunnistamaa.

K-Supermarket Föri myymäläpäällikkö

Musiikki on osa kauppaamme, sillä luodaan hyvä fiilis asiakkaille ja työntekijöille. Lue lisää, miten K-Supermarket Förissä taustamusiikki on vaikuttanut kaupan suureen asiakaskuntaan.

Tuomas Kosunen K-Supermarket Föri

Taustamusiikki asiakastilassa: Vähittäis- ja erikoiskauppa

Taustamusiikki asiakastilassa -lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) vähittäis- ja erikoiskauppojen asiakastiloissa.

Taustamusiikki ulkotilassa

Lupa kattaa taustamusiikin julkisen esittämisen äänitteeltä (mm. TV, radio, tietokone, nettiradio, CD ja julkiseen esittämiseen soveltuva suoratoistopalvelu) yrityksen käytössä olevista kaiuttimista ulkotilassa.

Musiikkivideot asiakastilassa

Lupa kattaa Gramexin osalta musiikkivideoiden esittämisen asiakastilassa. Huomaathan, että lupa ei kata äänitteeltä (levyltä, radiosta tai suoratoistopalvelusta) esitettävän taustamusiikin käyttöä. Lisäksi tarvitset Teoston Taustamusiikki asiakastilassa -luvan.