Hallitse musiikinkäyttölupaasi kätevästi OmaLupa-palvelussamme

Ovatko laskutustietosi ajan tasalla? Haluatko maksaa avoimen laskun? Oletko avannut uuden toimipaikan? OmaLupa-palvelussamme pystyt helposti tarkastelemaan ja maksamaan laskujasi sekä päivittämään asiakastietojasi. Saat OmaLupa-palvelun tunnukset sähköpostiisi ostettuasi musiikkiluvan. Jos käyttäjätunnus puuttuu tai on päässyt katoamaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos jollakin yrityksenne edustajalla on jo tunnus OmaLupa-palveluumme, myös hän voi lisätä uusia käyttäjiä palvelussa.

Kirjautumalla OmaLupa-palveluun voit:

  • maksaa ja tarkastella laskujasi
  • tarkastella olemassa olevia lupiasi
  • päivittää laskutus- ja asiakastietojasi ja lisätä käyttäjiä
  • ostaa taustamusiikin käyttöluvan ja luvat musiikin tallentamiseen ja nettibiisien käyttöön
  • tarkistaa lupatuotteiden hinnat

Miten ja milloin saan ilmoituksen uudesta OmaLupa-laskusta?

Kun laskun toimitustavaksi on valittu OmaLupa-lasku, palvelu pyytää sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron, johon lähetetään ilmoitus uudesta laskusta. Huomioithan kuitenkin, että muistutuslaskusta ei tule sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoitusta, sillä muistutuslaskut lähetetään kirjeitse ilmoittamaasi postiosoitteeseen. Tarkistathan, että osoitteesi on ajantasalla.

Miten saan laskukopion OmaLupa-palvelun kautta?

Voit tallentaa laskun pdf-tiedostona tietokoneelle tai mobiililaitteelle ja toimittaa laskun laitteesta eteenpäin. Tutustu ohjeeseemme, jossa näytämme, miten lataat laskukopion eri selaimilla.

Miten maksan laskun OmaLupa-palvelussa?

Vinkkimme:

  • Suosittelemme teatteri- ja tanssilava-asiakkaitamme hyödyntämään OmaLupa-palvelua musiikin käytön raportoinnissa. Se on nopeaa ja helppoa kun sen kerran tekee!
  • Jos sinulla on useita sopimuksia ja laskuja, suosittelemme asioimaan jatkossakin asiakaspalvelumme kanssa.

Lisää aiheista Ajankohtaista