Musiikkilupien avainasiakaspäällikkö Joonas Piiroinen

GT Musiikkilupien avainasiakaspäälliköksi Joonas Piiroinen

Musiikkilupien avainasiakaspäällikkö Joonas Piiroinen
GT Musiikkiluvat Oy:n uutena avainasiakaspäällikkönä on aloittanut Joonas Piiroinen 26.6.2023 alkaen.

Piiroinen siirtyy tehtävään Gymmusicin myynti- ja markkinointijohtajan roolista. Taustaltaan Piiroinen on radiotoimittaja, ja hänellä kokemusta muun muassa Radio SUNilla työskentelemisestä.

– On suuri kunnia, että saan tehdä työtä musiikin hyväksi. Musiikkiluvat on Suomen aktiivisimpia musiikin käytön edistäjiä. Musiikkia hengittävänä tyyppinä tuntuukin, että olen saapunut kotipesälle, Piiroinen sanoo.

– Uskon, että voin tukea musiikkia käyttäviä tai sen käyttöä vielä pohtivia organisaatioita kokonaisvaltaisella kokemuksellani, jota olen vuosien varrella kerännyt audio- ja musiikkioperaattoripuolelta. Olipa kyseessä sitten tunnetun musiikin käyttö, sen tuomat edut liiketoimintaan tai ihan mikä vain julkisen tilan ääneen liittyvä kysymys, autan mielelläni.

GT Musiikkilupien myyntijohtaja Timo Ahokanto toteaa, että Piiroinen saapuu vahvistamaan Musiikkilupien tiimiä juuri oikeaan aikaan.

– Brändit käyvät yhä kovempaa kilpailua asiakkaiden huomiosta ja siten myös musiikin merkitys on kasvussa. Yritykset kaipaavat koko ajan enemmän tietoa siitä, miten musiikilla voi rakentaa tunnistettavaa brändiä ja parantaa asiakaskokemusta.

– Musiikkilupien rooli musiikin käytön edistäjänä vahvistuu entisestään, kun Joonas tulee remmiin mukaan. Musiikkiluvat on jo nyt paljon enemmän kuin lupakauppa, ja tulevaisuudessa olemme vielä monipuolisemmin mukana vauhdittamassa yritysten kasvua, Ahokanto sanoo.

Piiroinen perehtyy uuteen työnkuvaansa jo kesä-heinäkuun vaihteessa, ja varsinainen avainasiakastyö käynnistyy lomakauden jälkeen elokuussa.

– Kannustan sekä nykyisiä että tulevia asiakkaitamme olemaan epäröimättä yhteydessä Joonakseen, jos mikä tahansa musiikin käytössä mietityttää, Ahokanto päättää.

Lisätiedot:

Timo Ahokanto
Myyntijohtaja
040 564 8833

Joonas Piiroinen
Avainasiakaspäällikkö
050 557 9028

Liittyvät artikkelit

DJ Pexi eli Pekka Haavisto: ”DJ-pöydän takaa aistii, mitä ihmisillä on mielessään” 

Se alkoi kymmenisen vuotta sitten Helsingin Vuosaaressa järjestetystä Superwood-tapahtumasta.

Kuntokeskus Liikulle musiikki on kiinteä osa kasvutarinaa  

– Kun se 60-vuotias Sinikka kuulee kuntosalilla Katri Helenaa, hänelle tulee sellainen tunne, että musiikki soi juuri hänelle.

Suomalaisissa kauppakeskuksissa tutkitaan musiikin käytön arvoa ja hyötyjä asiakkaille sekä henkilöstölle 

Euroopan unionin rahoittamassa EU Music 360 -tutkimuksessa selvitetään musiikin vaikutuksia asiakas- ja henkilöstökokemukseen Suomessa kaupan alalla. Tutkimukset käynnistyivät helmikuussa 2024…